Οι Massive Attack και οι Sex Pistols στη σκηνή του σταδίου Καραϊσκάκη
Οι Massive Attack και οι Sex Pistols αποτελούν το «βαρύ πυροβολικό» του φετινού Φεστιβάλ Fly Beeyond στις 15 και 16 Ιουλίου. Το Φεστιβάλ διοργανώνεται στο στάδιο Καραϊσκάκη.
91
Οι Massive Attack και οι Sex Pistols αποτελούν το «βαρύ πυροβολικό» του φετινού Φεστιβάλ Fly Beeyond στις 15 και 16 Ιουλίου. Το Φεστιβάλ διοργανώνεται στο στάδιο Καραϊσκάκη.
Την πρώτη ημέρα του Φεστιβάλ -στις 15 Ιουλίου- επί σκηνής θα εμφανιστούν οι Massive Attack, ενώ εμφανίσεις θα πραγματοποιήσουν ακόμα οι National με έντονο και μελαγχολικό ήχο και οι εκρηκτικοί Gogol Bordello με τον τσιγγάνικο πανκ ήχο τους. Νωρίτερα θα έχουν προηγηθεί οι «δικοί μας» Imam Baildi.
Την δεύτερη και τελευταία μέρα του Φεστιβάλ στη σκηνή θα εμφανιστεί το θρυλικό συγκρότημα των Sex Pistols και κατέκτησαν τις κορυφές των charts με το God Save The Queen.
Μαζί τους θα εμφανιστούν οι New York Dolls, The Courteeners και 63 High. Τα εισιτήρια κοστίζουν 55 ευρώ για κάθε μέρα (60 εάν τα προμηθευτείτε την ημέρα της παράστασης), ενώ υπάρχει και εισιτήριο δύο ημερών που κοστίζει 85 ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στην Άνω Γλυφάδα κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ – «Πλημμυρισμένη η ανασφάλεια των πολιτών»
- Ο Καρέτσας αποθεώνεται (και) από τους Γερμανούς: Η Ντόρτμουντ για το «διαμάντι των 35 εκατ. ευρώ»
- TikTok Seals US Joint Venture Deal to Avert Nationwide Ban
- Πάτρα: Πλήγμα σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών από το Λιμενικό – Κατασχέθηκαν κοκαΐνη και skunk αξίας 1,7 εκατ. ευρώ
- Η Μπέλα Χαντίντ ανεβάζει την τάση των cutout σε τολμηρά ύψη – Το φόρεμα που αποκαλύπτει τα οπίσθιά της
- Ολοταχώς για sold out και το Ολυμπιακός – Βόλος


