Χρυσοφόρος πρεμιέρα στις ΗΠΑ για την ταινία των «Σίμπσονς»
Εντυπωσιακή πρεμιέρα έκανε η ταινία «Σίμπσονς» η οποία συγκέντρωσε 71,9 εκατομμύρια δολάρια στο πρώτο Σαββατοκύριακο διανομής καταλαμβάνοντας εύκολα την πρώτη θέση στις ΗΠΑ. Η ταινία πήγε πολύ καλά και σε άλλες 70 χώρες όπου προβλήθηκε το Σαββατοκύριακο.
95
Εντυπωσιακή πρεμιέρα έκανε η ταινία «Σίμπσονς» η οποία συγκέντρωσε 71,9 εκατομμύρια δολάρια στο πρώτο Σαββατοκύριακο διανομής καταλαμβάνοντας εύκολα την πρώτη θέση στις ΗΠΑ.
Η ταινία πήγε πολύ καλά και σε άλλες 70 χώρες όπου προβλήθηκε το Σαββατοκύριακο.
Ταυτόχρονα, η νέα ταινία με ήρωα τον Χάρι Πότερ εκτοπίστηκε στην τρίτη θέση, πίσω από την κωμωδία «I Now Pronounce You Chuck and Larry».
«Ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες μας» δήλωσε στο Associated Press ο Κρις Αρονσον αντιπρόεδρος της 20th Century Fox και υπέυθυνη για τη διανομή.
Κριτικοί κινηματογράφου σχολιάζουν ότι το επιτυχημένο ντεμπούτο της ταινίας οφείλεται στην διαφημιστική εκστρατεία που προηγήθηκε.
Η ταινία βασίζεται στη σειρά κινούμενων σχεδίων που μεταδίδεται από την τηλεόραση εδώ και 18 χρόνια και έχει ξεπεράσει τα 400 επεισόδια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Καραϊβική: 4 νεκροί σε νέα δολοφονική επίθεση των ΗΠΑ εναντίον σκάφους
- Ιταλία: Παραιτήθηκε και η υπουργός Τουρισμού στη σκιά της κυβερνητικής ήττας στο δημοψήφισμα
- Η Ρωσία στέλνει drones στο Ιράν – Πεσκόφ: Fake news, απλώς υπάρχει διάλογος
- Το Ιράν θα ανοίξει «νέο μέτωπο» στο Στενό Μπαμπ ελ Μαντέμπ, σε περίπτωση χερσαίας εισβολής των ΗΠΑ
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Η πληγή ανοίγει, το απόστημα σπάει
- Τουρισμός: Μια μαγειρική εκπομπή του Netflix αλλάζει τα δεδομένα




