Οικονομική επιτροπή θα προσδιορίσει τις αυξήσεις στους δικαστές
Τη συγκρότηση επιτροπής από παράγοντες του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών, η οποία θα αναλάβει να προσδιορίσει το ύψος των οικονομικών απαιτήσεων των δικαστών, συμφώνησαν οι αρμόδιοι υπουργοί, Γιώργος Αλογοσκούφης και Αναστάσης Παπαληγούρας.
71
Τη συγκρότηση επιτροπής από παράγοντες του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών, η οποία θα αναλάβει να προσδιορίσει το ύψος των οικονομικών απαιτήσεων των δικαστών, συμφώνησαν οι αρμόδιοι υπουργοί, Γιώργος Αλογοσκούφης και Αναστάσης Παπαληγούρας.
Οι δύο υπουργοί συναντήθηκαν το πρωί της Παρασκευής με τα προεδρεία πέντε δικαστικών ενώσεων και συζήτησαν θεσμικά και οικονομικά θέματα του κλάδου.
Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν οι οικονομικές απαιτήσεις των δικαστών, ειδικά μετά τις αποφάσεις του Μισθοδικείου, που αυξάνουν αναδρομικά τις αποδοχές των δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών.
Επίσης, συμφωνήθηκε να υπάρξει νέα συνάντηση στις 28 Φεβρουαρίου μεταξύ των συναρμόδιων υπουργών και των εκπροσώπων των δικαστικών ενώσεων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ζούμε τελικά στη χρυσή εποχή της ανοησίας; Όταν οι μηχανές σκέφτονται αντί για εμάς
- Οι Δέκα Εντολές: Έξι μήνες για να γυριστεί μία μόνο σκηνή – Θρησκευτικό έπος βιβλικών διαστάσεων
- Γιατί η Κίνα είναι πιο θωρακισμένη χώρα σε αυτήν την κρίση
- Haaretz: Για να κηρύξει νίκη ο Νετανιάχου, πρέπει να διαπραγματευτεί με ειλικρίνεια με τον Λίβανο
- LIVE: Ρεάλ Μαδρίτης – Χιρόνα
- Γαλλία: Πατέρας κρατούσε αιχμάλωτο το 9χρονο παιδί του επί έναν χρόνο – Βρέθηκε γυμνό και υποσιτισμένο
- LIVE: Γουέστ Χαμ – Γουλβς
- Σοβαρό τροχαίο με δύο τραυματίες στην Ιόνια Οδό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nazar-shkribliak-Y9WdqTFzZVw-unsplash-1-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442