Διαμάχη για την περιουσία του Τζέιμς Μπράουν δεν «επιτρέπει» την ταφή του
Σχεδόν τρεις εβδομάδες μετά την τελετή της κηδείας του, ο «νονός της σόουλ» Τζέιμς Μπράουν ακόμη δεν έχει ταφεί, καθώς η πρώην σύντροφός του έχει προσβάλλει τη διαθήκη του, διεκδικώντας τη μισή του περιουσία.
43
Σχεδόν τρεις εβδομάδες μετά την τελετή της κηδείας του, ο «νονός της σόουλ» Τζέιμς Μπράουν ακόμη δεν έχει ταφεί, καθώς η πρώην σύντροφός του έχει προσβάλλει τη διαθήκη του, διεκδικώντας τη μισή του περιουσία.
Η σορός του Μπράουν διατηρείται σε δωμάτιο με ελεγχόμενη θερμοκρασία στην κατοικία του στη Νότιο Καρολίνα μέσα στο χρυσό του φέρετρο.
Η επίσημη εκδοχή αναφέρει πως η σορός του θα ταφεί πιθανότατα τον ερχόμενο μήνα, μόλις ολοκληρωθεί η κατασκευή ενός μαυσωλείου που κτίζει η οικογένειά του, στην κατοικία του στο Μπιτς Άιλαντ.
Την περασμένη εβδομάδα ανοίχτηκε η διαθήκη του Μπράουν και όπως προέκυψε, η σύντροφός του Τόμι Ρέι Χάινι δεν λαμβάνει το παραμικρό από την περιουσία του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα εφημερίδων, η ίδια προσέβαλε την διαθήκη, διεκδικώντας το 50% της περιουσίας του, με το ένα έβδομο από την εναπομένουσα περιουσία να πηγαίνει στο παιδί που απέκτησε μαζί του.
Ωστόσο, οι δικηγόροι του Μπράουν τονίζουν πως εκείνος δεν είχε νυμφευθεί ποτέ νόμιμα τη γυναίκα αυτή, λόγω του προηγούμενου γάμου της με τον Τζέιβντ Άχμεντ, τον οποίο ουδέποτε είχε ακυρώσει.
«Η υπόθεση θα στραφεί στο εάν ήταν πράγματι γυναίκα του. Είναι ανήκουστο να διεκδικεί τη μισή περιουσία του. Ακόμη κι εάν επρόκειτο για νόμιμη σύζυγό του το περισσότερο που θα κληρονομούσε θα ήταν το ένα τρίτο» τόνισε ένας εκ των δικηγόρων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Πάτρα: Συνεχίζεται η αγωνία για την εξαφάνιση 16χρονης Λόρας – Τα social, το κινητό και το ενεχυροδανειστήριο
- Νέο πρόβλημα: Ο Ιωαννίδης τραυματίστηκε ξανά στο γόνατο
- Γροιλανδία: «Η στρατιωτική κατάληψή της από τις ΗΠΑ θα σημάνει το τέλος του ΝΑΤΟ»
- Πόσο ασφαλείς είναι οι online αγορές στις εκπτώσεις
- Συνεχίζεται η Δομή Σίτισης στον Δήμο Αλεξανδρούπολης
- Σκάνδαλο Grok: Κέιτ Μίντλετον και ανήλικες «γυμνές» από τον ψηφιακό βοηθό του Έλον Μασκ – «Αποτρόπαιο»


