
Ο Κωνσταντίνου συμπεριελήφθη στην αποστολή του Ολυμπιακού
Το... αδύνατα δυνατά έκανε ο Μιχάλης Κωνσταντίνου, που φαίνεται ότι ξεπέρασε τον τραυματισμό του σε χρόνο ρεκόρ και συμπεριελήφθη στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον κρίσιμο αγώνα της Τρίτης με την Σαχτάρ! Βέβαια, ο βαθμός ετοιμότητάς του δεν βρίσκεται στο 100%, για αυτό και ο Τροντ Σόλιντ θα αποφασίσει για τη συμμετοχή του ή όχι στην αρχική ενδεκάδα την τελευταία στιγμή.
66
Το… αδύνατα δυνατά έκανε ο Μιχάλης Κωνσταντίνου, που φαίνεται ότι ξεπέρασε τον τραυματισμό του σε χρόνο ρεκόρ και συμπεριελήφθη στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον κρίσιμο αγώνα της Τρίτης με την Σαχτάρ!
Η θέληση του Κύπριου επιθετικού να μην χάσει το ματς ήταν τόσο μεγάλη, που δούλεψε σκληρά τις προηγούμενες ημέρες για να αποθεραπευτεί από το βαρύ διάστρεμμα, που υπέστη στο ματς με την Βαλένθια.
Την Δευτέρα υπεβλήθη σε ειδικό τεστ στη διάρκεια της προπόνησης, το πέρασε με με επιτυχία κι έτσι συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.
Βέβαια, ο βαθμός ετοιμότητάς του δεν βρίσκεται στο 100%, για αυτό και ο Τροντ Σόλιντ θα αποφασίσει για τη συμμετοχή του ή όχι στην αρχική ενδεκάδα την τελευταία στιγμή.
Είναι δηλαδή πολύ πιθανό να μην ξεκινήσει στο ματς, αλλά να χρησιμοποιηθεί ως αλλαγή, ανάλογα με το πώς θα πηγαίνει το ματς.
Κανονικά γυμνάστηκε ο Γρηγόρης Γεωργάτος, ο οποίος επίσης συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, από την οποία αποκλείστηκαν οι τραυματίες Καψής, Πατσατζόγλου, Νε, ο Ταραλίδης και ο Ουαντού.
Ο τελευταίος αναμένεται σύντομα να αποτελέσει παρελθόν για την πειραϊκή ομάδα.
Ο Σόλιτς πήρε στο ξενοδοχείο 21 ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι οι: Μπούτινα, Νικοπολίδης, Ζεβλάκοφ, Πάντος, Ντομί, Κωστούλας, Ανατολάκης, Σέζαρ, Στολτίδης, Καφές, Μάριτς, Μενδρινός, Γεωργάτος, Τζόρτζεβιτς, Καστίγιο, Ριβάλντο, Μπαμπανγκίντα, Μπόρχα, Κωνσταντίνου, Οκκάς, Παππάς.
* Την Τρίτη, στις 12:30 μ.μ., ο Ουκρανός πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Γκενάντι Λιτόφτσενκο, θα επισκεφθεί το «Γ. Καραϊσκάκης» και το Μουσείο της ομάδας, όπου και θα πραγματοποιήσει την εγγραφή του ως μέλος του συλλόγου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Συνεργασία Αποκεντρωμένης Διοίκησης και Δήμων για την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας τους
- Πέθανε ο Κυριάκος Σφέτσας – Συνθέτης, οραματιστής, πιανίστας της Κάλλας – «Ευπατρίδης της τέχνης»
- Δανία: Νεαρός ποδοσφαιριστής της Μίντιλαντ δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι
- Καύσιμα: Ο πόλεμος εκτόξευσε τις τιμές στην ΕΕ – 20% πάνω το ντίζελ
- Όμιλος ΔΕΗ: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διάθεση Ομολόγου της ΔΕΗ για τους κατοίκους των νομών Κοζάνης – Φλώρινας
- Φάμελλος για 21η Απριλίου: Η Δημοκρατία δεν χαρίζεται – Η ενίσχυσή της είναι διαχρονική ευθύνη όλων μας





