
Ενδιαφέρον από τα Εμιράτα για την αγορά της Λίβερπουλ
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι επαφές του Ντέιβιντ Μουρς με τους υποψήφιους αγοραστές του πλειοψηφικού πακέτου της Λίβερπουλ. Ο πρόεδρος του ιστορικού συλλόγου, φέρεται να αξιώνει περίπου 670 εκατομμύρια ευρώ για τις μετοχές του, ενώ συζητά με εταιρία, που ανήκει στην οικογένεια του εμίρη, Αλ μακτούμ.
26
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι επαφές του Ντέιβιντ Μουρς με τους υποψήφιους αγοραστές του πλειοψηφικού πακέτου της Λίβερπουλ.
Ο πρόεδρος του ιστορικού συλλόγου, που διαθέτει το 51% των μετοχών, φέρεται να αξιώνει περίπου 670 εκατομμύρια ευρώ για τις μετοχές του (σ.σ. η οικογένεια του ενεπλάκη στα διοικητικά της Λίβερπουλ από την δεκαετία του 1950), ενώ συζητά με την εταιρία DIC που ανήκει στην οικογένεια του εμίρη, Αλ μακτούμ.
Παράλληλα, ενδιαφέρον για την αγορά της Λίβερπουλ, έχουν δείξει ο επιχειρηματίας, Τζορτζ Ζιλετ, ένας όμιλος από την Βόρεια Ιρλανδία (BTP), ενώ στο πρόσφατο παρελθόν είχε κινηθεί και ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης, Τακσίν Σιναουάτρα. Ομως όπως αναφέρει σήμερα ο «Guardian», ο Μουρς φαίνεται να προτιμά την λύση από τα Εμιράτα.
Εφόσον, τελικά οι διαπραγματεύσεις καταλήξουν σε «γάμο», η Λίβερπουλ θα γίνει ο έβδομος σύλλογος της πρέμιερσιπ που περνά σε «ξένα χέρια», αφού προηγήθηκαν, η Τσέλσι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Φούλαμ, η Αστον Βίλα, η Γουέστ Χαμ και η Πόρτσμουθ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Συνεργασία Αποκεντρωμένης Διοίκησης και Δήμων για την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας τους
- Πέθανε ο Κυριάκος Σφέτσας – Συνθέτης, οραματιστής, πιανίστας της Κάλλας – «Ευπατρίδης της τέχνης»
- Δανία: Νεαρός ποδοσφαιριστής της Μίντιλαντ δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι
- Καύσιμα: Ο πόλεμος εκτόξευσε τις τιμές στην ΕΕ – 20% πάνω το ντίζελ
- Όμιλος ΔΕΗ: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διάθεση Ομολόγου της ΔΕΗ για τους κατοίκους των νομών Κοζάνης – Φλώρινας
- Φάμελλος για 21η Απριλίου: Η Δημοκρατία δεν χαρίζεται – Η ενίσχυσή της είναι διαχρονική ευθύνη όλων μας





