
Ο Χιουζ αναμένει τον Οκκά στο «Ίγουντ Παρκ»
Ο προπονητής της Μπλάκμπερν, Μαρκ Χιουζ, αποκάλυψε ότι το ενδιαφέρον του βρετανικού συλλόγου για τον Γιάννη Οκκά έχει ξεκινήσει από το φιλικό του καλοκαιριού μεταξύ των δύο ομάδων με τον Ολυμπιακό να επικρατεί με το επιβλητικό 5-0. «Αποφασίσαμε να τον δούμε ακόμη καλύτερα».
26
Τον Γιάννη Οκκά περιμένει στο «Ίγουντ Παρκ» περιμένει ο Μαρκ Χιούζ. Ο Ουαλός τεχνικός μς δηλώσεις του ανέφερε ότι το ενδιαφέρον της Μπλάκμπερν ξεκίνησε από το φιλικό του καλοκαιριού μεταξύ των δύο ομάδων με τον Ολυμπιακό να επικρατεί με το επιβλητικό 5-0.
«Μας έκανε εντύπωση στην προετοιμασία. Παίξαμε φιλικό με τον Ολυμπιακό και τα πήγε περίφημα. Από τότε παρακολουθούμε την πορεία του» τόνισε ο προπονητής του αγγλικού συλλόγου για να συμπληρώσει:
«Έτσι αποφασίσαμε να τον δούμε ακόμη καλύτερα. Θέλουμε να είμαστε σίγουροι για τους παίκτες που έχουμε στο δυναμικό μας. Θα έρθει εδώ για μερικές μέρες και στη συνέχεια θα αποφασίσουμε έαν θα προχωρήσουμε στην ένταξη του στον σύλλογο».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συνεργασία Αποκεντρωμένης Διοίκησης και Δήμων για την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας τους
- Πέθανε ο Κυριάκος Σφέτσας – Συνθέτης, οραματιστής, πιανίστας της Κάλλας – «Ευπατρίδης της τέχνης»
- Δανία: Νεαρός ποδοσφαιριστής της Μίντιλαντ δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι
- Καύσιμα: Ο πόλεμος εκτόξευσε τις τιμές στην ΕΕ – 20% πάνω το ντίζελ
- Όμιλος ΔΕΗ: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διάθεση Ομολόγου της ΔΕΗ για τους κατοίκους των νομών Κοζάνης – Φλώρινας
- Φάμελλος για 21η Απριλίου: Η Δημοκρατία δεν χαρίζεται – Η ενίσχυσή της είναι διαχρονική ευθύνη όλων μας





