66

Στη «λευκή ισοπαλία» αρκέσθηκαν Πανιώνος και Ατρόμητος στη Νέα Σμύρνη, με τους «κυανέρυθρους» έχουν διαμαρτύρονται για τη διαιτησία του Ζολώτα, ο οποίος δεν υπέδειξε πέναλτι σε ανατροπή του Ενσαλίβα από τον Ραγκουέλ στο 75ο λεπτό.

Παράλληλα, τιμώρησε τον παίκτη των γηπεδούχων με κίτρινη κάρτα για «θέατρο».

Η ομάδα του Λίνεν ξεκίνησε καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο και έφτασε κοντά στο γκολ μόλις στο 9ο λεπτό.

Ο Ζωγραφάκης σέντραρε, ο Αραβίδης με κεφαλιά πάσαρε στον επερχόμενο Γουνδουλάκη, ο οποίος έπιασε το σουτ, για να διώξει ο Μιχαηλίδης εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Ο Πανιώνιος έφτασε και πάλι κοντά στο γκολ στο 34ο λεπτό, όταν ο Μπρέσκα σέντραρε, ο Ζωγραφάκης ήρθε από πίσω και αμαρκάριστος πήρε την κεφαλιά, ο Μιχαηλίδης έμεινε «στήλη άλατος», όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και έφυγε ελάχιστα άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο και μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Πανιωνίου στο 59ο λεπτό, η μπάλα έφτασε στον Ιωάννου το σουτ του οποίου έστειλε τη μπάλα να φύγει ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι του Κρέσιτς.

Στο 70, ο Τσκιτισβίλι σούταρε όμως απέκρουσε ο Μιχαηλίδης, ενώ ο Γουνδουλάκης που πήρε το… ριμπάουντ σούταρε στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Πέντε λεπτά αργότερα, ο Ζολώτας προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων με την φάση που προαναφέρθηκε, ενώ στο 77 το σουτ του Αραβίδη πάνω στην κίνηση απέκρουσε ο γκολκίπερ του Ατρομήτου, Μιχαηλίδης.

Διαιτητής: Ζολώτας (Θεσσαλονίκης)

Κίτρινες κάρτες: Λαζανάς, Ραγκουέλ, Ενσαλίβα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Έβαλντ Λίνεν): Κρέσιτς, Μανιάτης, Σπυρόπουλος, Μπερτέ, Πλετς, Ενσαλίβα, Τσκιτισβίλι, Μπρέσκα (82 Σιαλμάς), Αραβίδης (86 Μάκος), Zωγραφάκης (86 Κουτσόπουλος), Γουνδουλάκης

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Μιχαηλίδης, Γελαδάρης, Ιωάννου(84 Σανόγκο), Χάλαρης, Ολιβέιρα, Λουτσιάνο (49 Ρόβας), Μερίνο (31 Λαζανάς), Ντόε, Ραγκουέλ, Κατεμής, Κορακάκης

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ