
Ο Ρομπέρτο Κάρλος είπε «αντίο» στην εθνική Βραζιλίας
Στο κλαμπ των πολλών παικτών που αποφάσισαν να αποχωρήσουν από τις εθνικές τους ομάδες μετά το Μουντιάλ της Γερμανίας προστέθηκε ο Ρομπέρτο Κάρλος. «Σταματάω από την Εθνική ομάδα. Αυτό ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι» δήλωσε ο Βραζιλιάνος άσος, ο οποίος μέτρησε συνολικά 132 συμμετοχές και 11 γκολ με τη «σελεσάο».
89
Στο κλαμπ των πολλών παικτών που αποφάσισαν να αποχωρήσουν από τις εθνικές τους ομάδες μετά το Μουντιάλ της Γερμανίας προστέθηκε ο Ρομπέρτο Κάρλος.
«Σταματάω από την Εθνική ομάδα. Αυτό ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι» δήλωσε ο Βραζιλιάνος άσος, ο οποίος μέτρησε συνολικά 132 συμμετοχές και 11 γκολ με τη «σελεσάο».
Εκτός από το Μουντιάλ της Γερμανίας, ο Ρομπέρτο Κάρλος πήρε μέρος σε άλλα δύο. Το 1998, στη Γαλλία, βοήθησε τη «σελεσάο» να φτάσει στον τελικό, ενώ το 2002 στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής στα γήπεδα της Κορέας και της Ιαπωνίας.
Στην διεθνή του καριέρα κατέκτησε ακόμη δύο Κόπα Αμέρικα (1997 και 1999), το Κύπελλο Συνομοσπονδιών του 1997 και ένα χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1996.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γιώργος Μυλωνάκης: Σταθερή η κατάστασή του – Παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού»
- Μετωπική σύγκρουση τρένων στη Δανία: Δεκαεπτά τραυματίες, τέσσερις σε κρίσιμη κατάσταση
- Μουντιάλ: Οι υψηλές τιμές εισιτηρίων απειλούν να αφήσουν άδειες εξέδρες στο ντεμπούτο των ΗΠΑ
- Ελένη Ανουσάκη: «Έζησα ένα δράμα» – Σε κίνδυνο η υγεία της;
- Η συνέντευξη Τύπου της Λάουρα Κοβέσι στο Φόρουμ των Δελφών
- Παρολίγο τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Άστεγος κοιμόταν μέσα σε κάδο και κατέληξε στην πρέσα απορριμματοφόρου



