
Αστέρες του Χόλιγουντ στη μάχη κατά του AIDS
H Σάρον Στόουν, η Σοφία Κόπολα, ο Σάμιουελ Τζάκσον και η Φέι Ντάναγουεϊ ήταν ανάμεσα στους αστέρες του Χόλιγουντ που έδωσαν το «παρών» στο ετήσιο φιλανθρωπικό γκαλά, στις Κάννες, για την οικονομική ενίσχυση της έρευνας κατά του AIDS.
43
H Σάρον Στόουν, η Σοφία Κόπολα, ο Σάμιουελ Τζάκσον και η Φέι Ντάναγουεϊ ήταν ανάμεσα στους αστέρες του Χόλιγουντ που έδωσαν το «παρών» στο φιλανθρωπικό γκαλά που πραγματοποιήθηκε στις Κάννες για την οικονομική ενίσχυση της έρευνας κατά του AIDS.
Όπως μεταδίδει το BBC, η φιλανθρωπική εκδήλωση πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο περιθώριο του Κινηματογραφικού Φεστιβάλ των Καννών, από την Αμερικάνικη Ένωση για την Έρευνα κατά του AIDS (AmfAR).
«Δεκατέσσερα εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν προσβληθεί από τον ιό του AIDS. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα γι αυτό, εάν δεν βρεθεί το εμβόλιο. Αυτό, όμως, πιστεύω ότι είναι κάτι που μπορεί να συμβεί» δήλωσε η Στόουν.
Η Ένωση, πρόεδρος της οποίας είναι η Ελίζαμπεθ Τέιλορ, ιδρύθηκε το 1985 και από τότε έχει καταφέρει να επενδύσει στη μάχη κατά της θανατηφόρου νόσου σχεδόν 250 εκατ. δολάρια.
Μέλη της Ένωσης είναι διάσημοι καλλιτέχνες, όπως οι Γούντι Άλεν, Ρίτσαρντ Γκιρ, Ντάστιν Χόφμαν και πολλοί άλλοι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Betsson: Ο τελικός του BCL, ΑΕΚ – Ρίτας, με Ενισχυμένες Αποδόσεις και αποκλειστικές αγορές
- Επίδομα παιδιού: Ποιοι δικαιούνται την έκτακτη ενίσχυση έως 150 ευρώ
- «Φως στο Τούνελ»: Σταθερά στην κορυφή για ακόμη μια εβδομάδα
- «Η Χάποελ θέλει να ενεργοποιήσει τη ρήτρα του Μοντέρο – Του δίνει 2,5 εκατ. δολάρια τον χρόνο!
- Ιράν: Εκτελέστηκε άνδρας που είχε καταδικαστεί για κατασκοπεία για λογαριασμό της CIA και της Μοσάντ
- Περιφέρεια Δ. Ελλάδας: «Ο ΟΣΕ ενέκρινε την παραχώρηση του δρόμου παράλληλα της γραμμής στο Μονοδένδρι»


