Πάνω από 5.000 φοιτητές χρησιμοποιούν το γρήγορο και φθηνό Internet
Περισσότεροι από 5.000 φοιτητές έχουν εγγραφεί στο κυβερνητικό πρόγραμμα για την παροχή γρήγορου και φθηνού Internet, ενώ ο ρυθμός παρουσιάζει αυξητικές τάσεις, τονίζει ο Μιχάλης Λιάπης. Ο υπουργός παραδέχθηκε ωστόσο ότι «η Ελλάδα δεν είναι από τους πρωτοπόρους στη διάδοση του Internet».
71
Περισσότεροι από 5.000 φοιτητές έχουν εγγραφεί στο κυβερνητικό πρόγραμμα για την παροχή γρήγορου και φθηνού Internet, ενώ ο ρυθμός παρουσιάζει αυξητικές τάσεις, με περισσότερα από 150 άτομα να εγγράφονται καθημερινά, τονίζει ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών Μιχάλης Λιάπης.
Ο κ. Λιάπης έκανε τις δηλώσεις αυτές, επισκεπτόμενος το σταθμό του μετρό στο Σύνταγμα, όπου πραγματοποιείται εκδήλωση με τίτλο «Οι τηλεπικοινωνίες και η πληροφορική στην υπηρεσία του πολίτη», που διοργανώνει το υπουργείο Μεταφορών, με αφορμή τη σημερινή -Τετάρτη- Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών.
Ο υπουργός παραδέχθηκε ωστόσο ότι «η Ελλάδα δεν είναι από τους πρωτοπόρους στη διάδοση του Internet και των ευρυζωνικών υπηρεσιών, αλλά συμπλήρωσε: «Κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια με την ανάπτυξη των υποδομών να κερδίσουμε το χαμένο έδαφος και κάθε μέρα το κερδίζουμε».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- H αντιύλη βγήκε για πρώτη φορά από το εργαστήριο – Ιστορική βόλτα με φορτηγό του CERN
- Οι χειρότεροι Μπακς της εποχής Αντετοκούνμπο: Η κόντρα με τον Γιάννη, τα αρνητικά ρεκόρ και η λευκή πετσέτα
- H Δανία αναζητεί τη νέα της κυβέρνηση μετά τις βουλευτικές εκλογές – Τα σενάρια
- ΕΕ: Νέα στρατηγική για την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών – Επιπλέον αεροσκάφη και προληπτική τοποθέτηση πυροσβεστών
- Ήγγικεν η θερινή ώρα – Την Κυριακή γυρίζουμε τους δείκτες μπροστά
- Η Τουρκία υπογράφει συμφωνία δισεκατομμυρίων με το Ηνωμένο Βασίλειο για την απόκτηση μαχητικών αεροσκαφών



