Ανοίγει ο δρόμος για πτώση τιμών στις συνδέσεις DSL από εναλλακτικούς παρόχους
Μειώσεις τιμών, που σε ορισμένες περιπτώσεις ξεπερνούν και το 50%, ανακοίνωσε ο ΟΤΕ στις μισθωμένες γραμμές υψηλών ταχυτήτων, οι οποίες μισθώνονται από τους εναλλακτικούς παρόχους για να εξυπηρετήσουν τη δική τους πελατεία.
36
Μειώσεις τιμών, που σε ορισμένες περιπτώσεις ξεπερνούν και το 50%, ανακοίνωσε ο ΟΤΕ στις μισθωμένες γραμμές υψηλών ταχυτήτων, οι οποίες μισθώνονται από τους εναλλακτικούς παρόχους για να εξυπηρετήσουν τη δική τους πελατεία.
Με τις μειώσεις αυτές, που κυμαίνονται από 2,4% έως και 57,9%, παρέχεται η ευκαιρία στους εναλλακτικούς παρόχους να ρίξουν τις τιμές στην ευρυζωνική μετάδοση σε υψηλές ταχύτητες και να συμβάλουν έτσι στη διάδοση του DSL.
Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, ο ΟΤΕ δημιούργησε επίσης για τους παρόχους το High Speed Pack, με το οποίο μπορούν να έχουν επιπλέον μειώσεις έως και 26% στις νέες τιμές μισθωμένων γραμμών υψηλών ταχυτήτων, ανάλογα με την ετήσια δαπάνη τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Διεθνές Εμπορικό Επιμελητήριο: Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή μπορεί να προκαλέσει τη χειρότερη βιομηχανική κρίση
- ΟΦΗ: Διατέθηκαν πάνω από 3.600 εισιτήρια σε μία μέρα για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson
- Όραση: Αυτό που πραγματικά βλέπουμε – και δεν βλέπουμε – μας λέει πολλά για την ανθρώπινη συνείδηση
- Trainspotting: 30 χρόνια μετά τη μεγάλη οθόνη, γίνεται μιούζικαλ
- Ο Νίκος Γκάλης για τα γενέθλια του Άρη: «Χρόνια πολλά, η ιστορία σου συνεχίζεται…»
- Αυτά είναι μερικά μέρη στον πλανήτη που απαγορεύεται να πας (για το καλό σου)


