Για το 2007 αναβάλλει η Microsoft την κυκλοφορία (και) του νέου Office
Η Microsoft ανακοίνωσε ότι η νέα έκδοση της σουίτας εφαρμογών γραφείου Office αναβάλλεται για τις αρχές του 2007, ώστε να συμπέσει με το λανσάρισμα του λειτουργικού συστήματος Windows Vista. Και τα δύο προϊόντα αναμένονταν πριν τα φετινά Χριστούγεννα.
36
Η Microsoft ανακοίνωσε ότι η νέα έκδοση της σουίτας εφαρμογών γραφείου Office αναβάλλεται για τις αρχές του 2007, ώστε να συμπέσει με το λανσάρισμα του λειτουργικού συστήματος Windows Vista. Και τα δύο προϊόντα αναμένονταν πριν τα φετινά Χριστούγεννα.
Το Office 2007, η 12η έκδοση της δημοφιλέστερης σουίτας γραφείου, θα διατεθεί τους κατασκευαστές υπολογιστών τον Οκτώβριο, ώστε να πωληθεί προεγκατεστημένο σε συστήματα που θα κυκλοφορήσουν λίγους μήνες αργότερα. Στα ράφια των καταστημάτων, πάντως, θα παρουσιαστεί πιθανότατα τον Ιανουάριο.
Το σημαντικότερο χαρακτηριστικό του Office 2007 είναι η νέα εμφάνιση, με τις χιλιάδες λειτουργίες του συστήματος να είναι διαθέσιμες μέσω μιας και μοναδικής μπάρας στο πάνω μέρος της οθόνης, η οποία αλλάζει ανάλογα με το τι κάνει ο χρήστης.
Το τμήμα του Office παραμένει μακράν το πιο κερδοφόρο της Microsoft.
Νωρίτερα την περασμένη εβδομάδα, ο γίγαντας του λογισμικού μετέθεσε από τα τέλη της φετινής χρονιάς στις αρχές της επόμενης και την κυκλοφορία του Windows Vista, τη σημαντικότερη αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος από την παρουσίαση των Windows XP πριν από πέντε χρόνια.
Η καθυστέρηση, εκτιμούν αναλυτές, αποτελεί σημαντικό πλήμα τόσο για την εταιρεία όσο και για πολλούς συνεργάτες της, δεδομένου ότι χάνεται η σημαντική αγοραστική περίοδος των εορτών.
Την περασμένη εβδομάδα, πάντως, η Microsoft ξεκίνησε μια τεράστια διαφημιστική καμπάνια για το Office και το Vista, κόστους 500 εκατ. δολαρίων, με στόχο να διεγείρει την «όρεξη» καταναλωτών και επιχειρήσεων και να δώσει ώθηση στην τιμή της μετοχή της, η οποία παραμένει σχεδόν στάσιμη τα τελευταία πέντε χρόνια.
Όπως μεταδίδει το Reuters, στο κλείσιμο του NASDAQ την Παρασκευή στη Νέα Υόρκη η μετοχή της εταιρείας σημείωσε άνοδο κατά 0,22 δολάρια στα 27,07 δολάρια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Βεζένκοφ: «Χαρούμενοι για τη νίκη, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε»
- Μπαρτζώκας: «Είχαμε ανάγκη τη νίκη – Ο Μόρις θα παίξει την Κυριακή με τον Κολοσσό»
- Γάζα: Επτά νεκροί μετά από επίθεση του Ισραήλ σε γάμο – Κυνική παραδοχή από τις IDF
- Ολυμπιακός – Βιλερμπάν 107-84: Ξέσπασε στους Γάλλους
- Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν έχει πάρει οριστικά «διαζύγιο» με το Botox για να «κρατήσει ανοιχτό το τρίτο της μάτι»
- Προς διάσπαση η Kraft Heinz – Τι περιμένουν οι επενδυτές



