Αποκαλυπτική έρευνα για την απόκρυφη σχέση των Βρετανών με τα εσώρουχά τους
Ένας στους δέκα Βρετανούς φοράει το ίδιο εσώρουχο για τρεις συνεχόμενες ημέρες, ενώ σε ποσοστό 5% γυρνάνε το μέσα έξω για να κερδίσουν μια έξτρα ημέρα χρήσης του ίδιου εσώρουχου. Όλα αυτά τα αποκαλύπτει έρευνα του Μητροπολιτικού Πανεπιστημίου του Μάνστεστερ.
38
Πρωτότυπη έρευνα του Μητροπολιτικού Πανεπιστημίου του Μάνστεστερ αποκάλυψε την απόκρυφη σχέση των Βρετανών με τα εσώρουχά τους. Έκπληκτοι οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι ένας στους δέκα ερωτηθέντες φοράει το ίδιο εσώρουχο για τρεις συνεχόμενες ημέρες.
Εκείνο, όμως, που τους άφησε άφωνους ήταν το γεγονός ότι ένα ποσοστό 5% των ερωτηθέντων γυρνάει το μέσα έξω, για να κερδίσει μια έξτρα ημέρα χρήσης του ίδιου εσώρουχου.
Σύμφωνα με το BBC, η ίδια έρευνα αποκάλυψε ότι ένας στους 10 Βρετανούς κρατάει ένα εσώρουχο για τουλάχιστον δέκα χρόνια.
Η επικεφαλής της έρευνας Λι Γκρίνγουντ σχολίασε για τα αποτελέσματα: «Προφανώς έχουμε πολλά να μάθουμε για τη χρήση των εσωρούχων. Μάλλον έχουμε μια περίεργη σχέση με την καθαριότητα».
Σε ποσοστό μεγαλύτερο από 50% οι Βρετανοί έχουν από 10 έως 20 εσώρουχα στο συρτάρι τους, ενώ ένα ποσοστό 34% του πληθυσμού στα δυτικά Μίντλαντς ψεκάζουν το εσώρουχό τους με κάποιο άρωμα για να μυρίζει καλύτερα.
Το ίδιο κάνει το 17% του πληθυσμού στα νοτιοδυτικά και το 19% του πληθυσμού βορειοανατολικά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Εξεταστική – ΟΠΕΚΕΠΕ: Κατάθεση για 13 χρόνια πριν – «Καμία σχέση με τη συντονισμένη απάτη που βλέπουμε σήμερα»
- Greek Tourism on Track for Record Revenues in 2025
- Άμεση αντίδραση σε πλημμυρικά φαινόμενα στην Καλαμάτα
- Ο Σπαλέτι απάντησε σε… προπονητή της εξέδρας: «Αν δεν σου αρέσει η Γιουβέντους, κάτσε σπίτι» (vid)
- Στέφανος Παπαδόπουλος: «Σκέφτηκα να αποσύρω τη μήνυση κατά του Γιώργου Μαζωνάκη»
- Καιρός: Βροχές στην Αττική το απόγευμα και τη νύχτα – Πώς θα εξελιχθούν τα καιρικά φαινόμενα
