Ξενάγηση στους χώρους του Μεγάρου Μουσικής για τον Κύπριο πρόεδρο Τ.Παπαδόπουλο
Στους χώρους του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών ξεναγήθηκε την Πέμπτη ο Κύπριος πρόεδρος Τάσσος Παπαδόπουλος, συνοδευόμενος από τον πρέσβη της Κύπρου στην Ελλάδα Γιώργο Γεωργή και τον πρόεδρο του Ιδρύματος Πολιτισμού Κύπρου Κίκη Λαζαρίδη.
38
Στους χώρους του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών ξεναγήθηκε την Πέμπτη ο Κύπριος πρόεδρος Τάσσος Παπαδόπουλος, συνοδευόμενος από τον πρέσβη της Κύπρου στην Ελλάδα Γιώργο Γεωργή και τον πρόεδρο του Ιδρύματος Πολιτισμού Κύπρου Κίκη Λαζαρίδη. Την ξενάγηση πραγματοποίησε ο πρόεδρος του ΔΣ του ΟΜΜΑ Χρήστος Λαμπράκης.
Ο κ. Παπαδόπουλος έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον και υπέβαλε πλήθος ερωτήσεων που αφορούσαν όχι μόνο στις εγκαταστάσεις και τους χώρους που επισκέφθηκε, αλλά κυρίως στη λειτουργία τους και τα προγράμματα -εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό- που φιλοξενούνται σε αυτούς.
Μετά το τέλος της επίσκεψης ο Κύπριος πρόεδρος δήλωσε: «Είμαι εντυπωσιασμένος. Είναι ένα εντυπωσιακό λειτουργικά κτίριο που αντανακλά ολοφάνερα το πάθος το οποίο έχει ο κ. Λαμπράκης γι αυτό. Ένα τέλειο κτίριο που έχει κατασκευασθεί και προσφέρεται όχι μόνο για πολιτιστικές εκδηλώσεις, αλλά και ως βοήθημα για εκπαιδευτικές εκδηλώσεις και προγράμματα. Νομίζω ότι είναι μια μοναδική προσφορά προς τον Ελληνισμό. Συγχαρητήρια σε όλους, και σ αυτούς που το διευθύνουν και σ αυτούς που συνέλαβαν την ιδέα της δημιουργίας του».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σουδάν: Οι Aρχές ανέκτησαν 570 πολύτιμα αρχαία αντικείμενα από το λεηλατημένο Εθνικό Μουσείο του Χαρτούμ
- Αλέξης Χαρίτσης: Tα μέτρα που ανακοίνωσε ο Κ. Μητσοτάκης είναι απολύτως ανεπαρκή
- Νεκρός από χιονοστιβάδα ο Ολυμπιονίκης Ουέλι Κέστενχολτ
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 14.01.2026]
- Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Σίτι 0-2: «Αγκαλιά» με την πρόκριση στον τελικό του League Cup
- Τρέντο – Πανιώνιος 88-87: «Θρίλερ» και ήττα με buzzer beater για τους Κυανέρυθρους



