Ένα 10χρονο κορίτσι μολύνθηκε από τον ιό της γρίπης των πτηνών στην Κίνα
Η Κίνα επιβεβαίωσε σήμερα πως ένα 10χρονο κορίτσι έχει προσβληθεί από τον ιό της γρίπης των πτηνών, μετέδωσε το πρακτορείο Νέα Κίνα. Οι Αρχές προβληματίζονται για το πώς μολύνθηκε το παιδί, αφού στην επαρχία που ζει δεν έχουν παρουσιαστεί κρούσματα.
30
Η Κίνα επιβεβαίωσε σήμερα πως ένα δεκάχρονο κορίτσι έχει προσβληθεί από τον ιό της γρίπης των πτηνών, μετέδωσε το πρακτορείο Νέα Κίνα.
Οι αρχές πάντως προβληματίζονται για το πώς μολύνθηκε το παιδί, αφού στην επαρχία Ζιγιουάν στη νότια Κίνα που ζει δεν έχουν παρουσιαστεί κρούσματα της νόσου.
Ήδη στην περιοχή βρίσκονται ειδικοί του υπουργείου Υγείας για να εντοπίσουν το πως μεταδόθηκε ο ιός, αλλά και να συντονίσουν τις προσπάθειες περιορισμού μιας πιθανής επιδημίας.
Η ασθενής παρουσίασε υψηλό πυρετό και συμπτώματα πνευμονίας στις 23 Νοεμβρίου και από τότε νοσηλεύεται. Επίσης υπό ιατρική παρακολούθηση βρίσκονται και όσοι ήλθαν σε επαφή μαζί της.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Η κυβέρνηση Τραμπ αποκαλύπτει μέρος του εκρηκτικού φακέλου Επσταϊν
- Ρωσία: Ταξιδεύει στις ΗΠΑ ο απεσταλμένος του Πούτιν για συνάντηση με Γουίτκοφ και Κούσνερ
- Αϊτή: Δύναμη ασφαλείας 7.500 ανδρών διαφόρων χωρών συγκροτούν οι ΗΠΑ για να υποταχθούν οι συμμορίες
- Συρία: Πλήξαμε «πάνω από 70 στόχους» με «αεροσκάφη, ελικόπτερα και πυροβολικό», λένε οι ΗΠΑ
- Βολιβία: Διαδηλώσεις εναντίον της κατάργησης των επιδοτήσεων στα καύσιμα από τη νέα δεξιά κυβέρνηση
- Σουδάν: Ανθρωπιστική κατάπαυση του πυρός ζητά ο Ρούμπιο – «Αυτό που γίνεται εκεί πέρα είναι φρικτό»


