Το τέλος της κινηματογραφικής του σταδιοδρομίας προανήγγειλε ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ
Την απόφασή του να σταματήσει να παίζει σε ταινίες ανακοίνωσε ο 56χρονος Ζεράρ Ντεπαρντιέ. «Δεν έχω τίποτε να χάσω. Έχω κάνει 152 ταινίες. Δεν μου έχει μείνει τίποτε άλλο να αποδείξω» δήλωσε ο διάσημος Γάλλος στην εφημερίδα Le Parisien.
30
Την απόφασή του να σταματήσει να γυρίζει ταινίες ανακοίνωσε ο 56χρονος Ζεράρ Ντεπαρντιέ. «Δεν έχω τίποτε να χάσω. Έχω κάνει 152 ταινίες. Δεν μου έχει μείνει τίποτε άλλο να αποδείξω. Δεν θα συνεχίσω να επιμένω σαν ανόητος» δήλωσε ο διάσημος Γάλλος στην εφημερίδα Le Parisien.
Οι δηλώσεις του Ντεπαρντιέ έγιναν στη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας του ταινίας Michou d Auber, στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με την Ναταλί Μπέι.
Πάντως, ο διάσημος ηθοποιός έχει ήδη προγραμματίσει τη συμμετοχή του στη νέα ταινία με τις περιπέτειες του Αστερίξ, η οποία θα αρχίσει να γυρίζεται το ερχόμενο έτος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Υεμένη: Εκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου σκοτώνει 5 μέλη των δυνάμεων που υποστηρίζονται από τη Σαουδική Αραβία
- ΗΠΑ: Δικαστής απαγορεύει στην κυβέρνηση Τραμπ να εξετάσει κατασχεμένες συσκευές δημοσιογράφου
- Βενεζουέλα: Διεξάγω διάλογο «χωρίς φόβο» με τις ΗΠΑ, λέει η Ροδρίγκες
- Γροιλανδία: Δεν συζητήθηκε θέμα κυριαρχίας της με τον Τραμπ, δηλώνει ο Ρούτε
- ΗΠΑ: Πράσινο από το Κογκρέσο στο νομοσχέδιο για τον ρόλο της Αν. Μεσογείου στον διάδρομο IMEC
- Γροιλανδία: «Ψεύδεται» – Με δυσπιστία αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι τη δήλωση Τραμπ για «πλαίσιο συμφωνίας»


