
Μουσική σκυταλοδρομία για τα 10 χρόνια του περιοδικού «Δίφωνο»
Σε ένα μουσικό ταξίδι με 80 τραγούδια και 40 καλλιτέχνες, μάς καλεί τη Δευτέρα 29 Αυγούστου το περιοδικό «Δίφωνο», με αφορμή τη συμπλήρωση 10 χρόνων από την πρώτη του κυκλοφορία. Τη μεγάλη αυτή συναυλία θα φιλοξενήσει το Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας.
43
Σε ένα μουσικό ταξίδι, διάρκειας τεσσάρων, με 80 τραγούδια και τη συμμετοχή 40 καλλιτεχνών, μάς καλεί τη Δευτέρα 29 Αυγούστου (ώρα 21.00) το περιοδικό «Δίφωνο».
Αφορμή για τη διοργάνωση αυτής της μεγάλης συναυλίας, που θα φιλοξενήσει το Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, στάθηκε η συμπλήρωση 10 χρόνων από την πρώτη κυκλοφορία του περιοδικού.
Όπως τονίζουν οι διοργανωτές της εκδήλωσης, πρόκειται για μια μουσική σκυταλοδρομία αφιερωμένη σε αυτούς που έγραψαν μουσική και στίχους όχι για να βγάλουν λεφτά αλλά κυρίως για να βγάλουν από μέσα τους αυτό που αισθάνθηκαν.
Τις εικαστικές-σκηνικές παρεμβάσεις της βραδιάς έχει αναλάβει ο στιχουργός και σκηνοθέτης Θοδωρής Γκόνης, που μαζί με μια μεγάλη ομάδα δούλεψαν περίπου ένα χρόνο για αυτή την παράσταση.
Μεταξύ των καλλιτεχνών που συμμετέχουν στη συναυλία είναι οι:
Φοίβος Δεληβοριάς, Νίκος Ζιώγαλας, Παντελής Θαλασσινός, Χρήστος Θηβαίος, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Πάνος Κατσιμίχας, Λουδοβίκος των Ανωγείων, Σωκράτης Μάλαμας, Ορφέας Περίδης, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Μελίνα Ασλανίδου, Λιζέτα Καλημέρη, Μελίνα Κανά, Μανόλης Λιδάκης, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Δημήτρης Μπάσης, Αναστασία Μουτσάτσου, Έλλη Πασπαλά, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Νίκος Ξυδάκης, Ευανθία Ρεμπούτσικα, Δημήτρης Παπαδημητρίου, Στάμος Σέμσης, Active Member, Mode Plagal, Takim και Τρίφωνο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΜΚΟ: Αλματώδης αύξηση των εσωτερικών εκτοπισμών εξαιτίας ένοπλων συρράξεων
- Διδυμότειχο: Ερωτήματα προκαλεί το δέντρο στην κορυφή της αποκαταστημένης ξύλινης στέγης του Τεμένους Βαγιαζήτ
- Νότια Αφρική: Τουλάχιστον 10 νεκροί εξαιτίας ακραίων καιρικών φαινομένων
- Ιράν: 2 στους 3 Αμερικανούς λένε ότι ο Τραμπ δεν έχει εξηγήσει στον λαό γιατί γίνεται ο πόλεμος
- Ιράν: Νέες κυρώσεις των ΗΠΑ σε πρόσωπα και εταιρείες που «διευκόλυναν» τις εξαγωγές πετρελαίου στην Κίνα
- Η ΕΕ προσκαλεί τους Ταλιμπάν στις Βρυξέλλες για συνομιλίες σχετικά με τη μετανάστευση


