Στην κατάσχεση 22 τόνων φυστικιών Αιγίνης προχώρησε η Νομαρχία Πειραιά
Μεγάλη ποσότητα φυστικιών Αιγίνης κατέσχεσε η Νομαρχία Πειραιά από τις αποθήκες της ένωσης φυστικοπαραγωγών Αίγινας, καθώς εντοπίστηκε σε υψηλές συγκεντρώσεις η καρκινογόνος ουσία αθλατοξίνη.
38
Μεγάλη ποσότητα φυστικιών Αιγίνης κατέσχεσε η Νομαρχία Πειραιά από τις αποθήκες της ένωσης φυστικοπαραγωγών Αίγινας, καθώς εντοπίστηκε σε υψηλές συγκεντρώσεις η καρκινογόνος ουσία αθλατοξίνη.
Οι 22 τόνοι φυστικιών βρέθηκαν έπειτα από δειγματοληπτικούς ελέγχους που έκανε η διεύθυνση Γεωργίας της νομαρχίας, η οποία θα διενεργήσει ελέγχους, για να ανακληθούν όλες οι ποσότητες που έχουν ήδη διοχετευθεί στην αγορά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κίνηση στους δρόμους: Χάος στον Κηφισό – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό, προβλήματα στο κέντρο της Αθήνας
- Ναυάγιο στη Χίο: Σε κάθε επιχείρηση οι κάμερες πρέπει να είναι ανοιχτές – Τι λέει εν αποστρατεία Ναύαρχος του Λιμενικού
- Ώρα μεταλλίου για την Εθνική: Κοντράρεται για το χάλκινο με την Ιταλία
- Ουκρανία: Συνεχίζονται για δεύτερη ημέρα οι τριμερείς συνομιλίες στο Αμπού Ντάμπι – «Έχει σημειωθεί πρόοδος»
- Δάνεια νόμου Κατσέλη: Σήμερα η κρίσιμη συνεδρίαση στον Άρειο Πάγο για τους τόκους
- Τι αποφάσισαν οι Μιλγουόκι Μπακς για το μέλλον του Γιάννη Αντετοκούνμπο (vid)
- Κρήτη: Συνελήφθη 13χρονος που ξυλοκόπησε συμμαθητή του
- Τι είδε ο Νιλ Άρμστρονγκ κατά την προσελήνωσή του στο φεγγάρι το 1969; Η θεωρία συνωμοσίας που λάτρεψε το διαδίκτυο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 05.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/nick-martin-tIatBQ74-VE-unsplash-1-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442