Την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών υποδέχεται στις 22 Απριλίου η Δυτική Ελλάδα
Εξαήμερη περιοδεία στη Δυτική Ελλάδα πραγματοποιεί από τις 22 ώς τις 27 Απριλίου η Κρατική Oρχήστρα Αθηνών. Σταθμοί της ΚΟΑ είναι το Μεσολόγγι, το Αγρίνιο, η Κέρκυρα και, τέλος, τα Γιάννενα.
43
Εξαήμερη περιοδεία στη Δυτική Ελλάδα πραγματοποιεί από τις 22 ώς τις 27 Απριλίου η Κρατική Oρχήστρα Αθηνών υπό τον Βύρωνα Φιδετζή.
Η πρώτη συναυλία (22/4), με έργα Μπετόβεν και τη σύμπραξη του Νίκου Μάνδυλα, θα δοθεί στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο, στο Μεσολόγγι.
Θα ακολουθήσει το Δημοτικό Θέατρο Αγρινίου, στις 23/4, όπου η ΚΟΑ θα παρουσιάσει έργα Μπετόβεν, Ραλφ βον Oυίλιαμς και Μέντελσον.
Τρίτος σταθμός είναι η Κέρκυρα, όπου έχουν προγραμματιστεί δύο συναυλίες, στις 25 και 26 του μηνός. Την πρώτη βραδιά το πρόγραμμα περιλαμβάνει έργα Φορέ, Ραλφ βον Oυίλιαμς και Μέντελσον, ενώ τη δεύτερη έργα Παύλου Καρέρ, Μπετόβεν και Ανρί Βιενιάφσκι.
Τελευταίος σταθμός, στις 27/4, είναι τα Γιάννενα και το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών «Βασίλειος Πυρσινέλλας», όπου ΚOΑ θα παρουσιάσει έργα Καρέρ, Μπετόβεν και Χάιντν, με τη σύμπραξη του βιολονίστα Τάτση Αποστολίδη και του πιανίστα Πέτρου Αποστολίδη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΣΥΡΙΖΑ: Άβολες αλήθειες για τις επιδόσεις Μητσοτάκη στο ζήτημα του κόστους ζωής των Ελλήνων από το ΙΝΕ-ΓΣΕΕ
- «Κανείς δεν επικοινώνησε με τη Λόρα» λέει η μητέρα της – Συνεχίζεται η αναζήτηση της 16χρονης
- Φοινικούντα: «Τη ζωή του φοβόταν» – Νέα στοιχεία για το διπλό φονικό
- Warriors: Μια δυναστεία στο λυκόφως
- Γαλλία: Το 84% των Γάλλων θεωρούν ότι ο Ντόναλντ Τραμπ είναι επικίνδυνος για την παγκόσμια ειρήνη
- Νταβός: Ο Θοδωρής Κυριακού στην ομιλία του προέδρου των ΗΠΑ – Οι προσκεκλημένοι από τη χώρα μας





