Μία ακόμη διάκριση για το «Πλαγίως» του Αλ.Πέιν από την Ένωση Αμερικανών Συγγραφέων
Μια ακόμη «προ-οσκαρική» διάκριση για την ταινία Πλαγίως του Αλεξάντερ Πέιν. Η τελευταία δημιουργία του απέσπασε το βράδυ της Κυριακής το βραβείο καλύτερου διασκευασμένου σεναρίου από την Ένωση Αμερικανών Συγγραφέων.
38
Μια ακόμη «προ-οσκαρική» διάκριση για την ταινία Πλαγίως του Αλεξάντερ Πέιν, που έχει κερδίσει διεθνώς τις εντυπώσεις. Η τελευταία δημιουργία του Πέιν απέσπασε το βράδυ της Κυριακής το βραβείο καλύτερου διασκευασμένου σεναρίου της Ένωσης Αμερικανών Συγγραφέων.
Παράλληλα η περίπλοκη κωμωδία του Τσάρλι Κάουφμαν Η αιώνια λιάκαδα ενός καθαρού μυαλού απέσπασε το βραβείο καλύτερου πρωτότυπου σεναρίου.
Το σενάριο του Πλαγίως, που έχουν γράψει ο Αλεξάντερ Πέιν και ο Τζιμ Τέιλορ, βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του Ρεξ Πίκετ.
Τα βραβεία της ένωσης θεωρούνται, όπως και οι Χρυσές Σφαίρες, προάγγελοι των βραβείων Όσκαρ, τα οποία θα απονεμηθούν τα ξημερώματα της ερχόμενης Δευτέρας στο Kodak Theater του Λος Αντζελες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Από την άρνηση στην αποδοχή: Η Ευρώπη πενθεί το ΝΑΤΟ – Και έχει περάσει όλα τα στάδια
- Καιρός: Έρχονται αφρικάνικη σκόνη και λασποβροχές – Χιόνια στα ορεινά και 20άρια στα πεδινά
- Λυκόβρυση: Άγριο ξύλο μεταξύ οδηγών για την προτεραιότητα
- Η δημόσια υγεία νοσεί: «Το ΕΣΥ χρειάζεται επιπλέον χρηματοδότηση όσο δύο Belharra τον χρόνο για να συνέλθει»
- Χούλιο Ιγκλέσιας: Η ισπανική δικαιοσύνη «φρενάρει» τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση – Η απάντησή του
- Φλερτ διαρκείας μεταξύ Ρεάλ και Ρόδρι




