Επίσκεψη Μολυβιάτη στην Ουάσινγκτον πριν από το καλοκαίρι
Πρόσκληση στον Έλληνα ομόλογό της Πέτρο Μολυβιάτη να επισκεφθεί την Ουάσινγκτον πριν από το καλοκαίρι, απηύθυνε η Αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών Κοντολίζα Ράις. Η πρόταση έγινε δεκτή, ενώ η ακριβής ημερομηνία θα καθοριστεί δια της διπλωματικής οδού.
Πρόσκληση στον Έλληνα ομόλογό της Πέτρο Μολυβιάτη να επισκεφθεί την Ουάσινγκτον πριν από το καλοκαίρι, απηύθυνε η Αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών Κοντολίζα Ράις.
Η πρόταση έγινε δεκτή, ενώ η ακριβής ημερομηνία θα καθοριστεί δια της διπλωματικής οδού.
Η πρόσκληση έγινε στη διάρκεια ολιγόλεπτης συνάντησης που είχαν στο περιθώριο της υπουργικής συνόδου του ΝΑΤΟ, που πραγματοποιείται στην έδρα της Συμμαχίας στις Βρυξέλλες, την Πέμπτη.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.