Στους Σίμπσονς ενδέχεται να εμφανιστεί και ο επικεφαλής της Αγγλικανικής Εκκλησίας
Έτοιμος να αποδεχθεί πρόσκληση για συμμετοχή στους Σίμπσονς εμφανίζεται ο αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπερι, ο επικεφαλής δηλαδή της αγγλικανικής εκκλησίας. Σύμφωνα με τους Times του Λονδίνου, o Δρ Γουίλιαμς δεν κρύβει τον θαυμασμό του για το πρόγραμμα.
30
Έτοιμος να αποδεχθεί πρόσκληση για συμμετοχή στους Σίμπσονς εμφανίζεται ο αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπερι, ο οποίος είναι ο επικεφαλής της αγγλικανικής εκκλησίας. Σύμφωνα με τους Times του Λονδίνου, o Δρ Γουίλιαμς δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τη διάσημη αμερικανική τηλεοπτική οικογένεια.
Όπως μετέδωσε το BBC -επικαλούμενο τη βρετανική εφημερίδα- οι παραγωγοί του προγράμματος σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να καλέσουν τον Δρ Ρόουαν Γουίλιαμς, ο οποίος είναι πνευματικός ηγέτης 70 εκατομμυρίων Αγγλικανών σε όλον τον κόσμο.
Πρόσφατα σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό κανάλι ITV, ο αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπερι είχε δηλώσει φανατικός θαυμαστής του αμερικανικού προγράμματος, εκδηλώνοντας την προτίμησή του στον Χόμερ Σίμπσονς.
Εδώ και δύο δεκαετίες, τα μέλη της οικογένειας Σίμπσον σατιρίζουν ανελέητα τους πάντες και τα πάντα. Ιδιαίτερη προτίμηση δείχνουν στους Αγγλους, τους Καναδούς, τους Γάλλους, τους Αυστραλούς και τους Ιάπωνες.
Το πρόγραμμα έχει γράψει τη δική του ιστορία στις Ηνωμένες Πολιτείες, αφού κατέχει το ρεκόρ της μακροβιότερης τηλεοπτικής σειράς στη χώρα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βουλή: Με αντιδράσεις η συζήτηση για τη συγκρότηση της διακομματικής για το αγροτικό
- ΠΑΣΟΚ: Κατέθεσε πρόταση στη συζήτηση για διακομματική επιτροπή για τον πρωτογενή τομέα
- O Ροντινέι έγινε… viral: Τραγουδάει το «Μα δεν τελειώσαμε» μετά τη νίκη του Ολυμπιακού (vid)
- Η ΑΙ μπορεί να γίνει φούσκα κερδοσκοπίας, λέει το αφεντικό της Microsoft
- Σέρρες: Θύμα ξυλοδαρμού στις φυλακές ο 16χρονος που σκότωσε τον 17χρονο
- Αυτή η μεγάλη επιτυχία αποδείχθηκε η αρχή του τέλους – Οι Take That όπως δεν τους έχουμε δει ποτέ ξανά




