43

Στον ηθοποιό Κώστα Βασαρδάνη, για την ερμηνεία του στην παράσταση «Ο Ξεριζωμός» του Μπράιαν Φρίελ, απονεμήθηκε το βράδυ της Δευτέρας το Βραβείο Δημήτρης Χορν 2004.

Φανερά συγκινημένος, ο ηθοποιός παρέλαβε το βραβείο από τον περσινό νικητή, Χρήστο Λούλη, και στη σύντομη δήλωσή του ευχαρίστησε τον σκηνοθέτη της παράστασης Αντώνη Αντύπα, τον ηθοποιό Μάνο Σταλάκη και τους δασκάλους του στη σχολή θεάτρου «Εμπρός».

Συνυποψήφιοί του ήταν οι ηθοποιοί Σαράντος Γεωγλερής, Νίκος Καρδώνης, Βασίλης Μαυρογεωργίου και Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος.

Το βραβείο θεσμοθετήθηκε πριν τέσσερα χρόνια από τον Σταμάτη Φασουλή και απονέμεται στην καλύτερη ερμηνεία νεαρού άνδρα ηθοποιού κατά την περασμένη θεατρική περίοδο.

«Ένα βραβείο στην αρχή της καριέρας σου είναι ένα κάλεσμα ζωής. Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό, όταν πρωτομιλάμε τη γλώσσα του θεάτρου να μας δίνουν το χέρι» υπογράμμισε ο Σταμάτης Φασουλής, λίγο πριν την απονομή στο θέατρο «Δημήτρης Χορν».

Πρόεδρος της επιτροπής των βραβείων είναι ο Κώστας Γεωργουσόπουλος και μέλη η Ε.Χατζηαργύρη, Ξ.Καλογεροπούλο, Στ.Φασουλής και Α.Κάραλη.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ