
Σεβίλη-Ρεάλ ο ένας ημιτελικός στο Coppa del Rey- Νοκ άουτ η Μπαρτσελόνα
Ούτε στο Κύπελλο Ισπανίας κατάφερε να προχωρήσει η Μπαρτσελόνα, στη φετινή εφιαλτική χρονιά. Οι «μπλαουγκράνα» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τη Σαραγόσα στο «Λα Ρομαρέδα» και αποκλείστηκαν από τα ημιτελικά. Η κλήρωση της φάσης των «4».
26
Ούτε στο Κύπελλο Ισπανίας κατάφερε να προχωρήσει η Μπαρτσελόνα, στη φετινή εφιαλτική χρονιά. Οι «μπλαουγκράνα» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τη Σαραγόσα στο «Λα Ρομαρέδα» και αποκλείστηκαν από τους ημιτελικούς της διοργάνωσης, αφού στο πρώτο παιχνίδι, στο «Καμπ Νου», είχαν χάσει 1-0.
Ο Γιόρντι με ένα γκολ στο 84 διαμόρφωσε το τελικό σκορ και χάρισε στη Σαραγόσα την πρόκριση, ενώ η «Μπάρτσα» προηγήθηκε στο 12 με τον Λουϊς Γκαρσία.
Η κλήρωση…
Οι δύο κατά τεκμήριο καλύτερες ομάδες από τις τέσσερις που έφτασαν στα ημιτελικά του κυπέλλου Ισπανίας, θα διεκδικήσουν την πρόκριση τους στον τελικό της διοργάνωσης. Η κληρωτίδα ανέδειξε αντίπαλο της Ρεάλ Μαδρίτης την Σεβίλη, ενώ το άλλο ζευγάρι είναι ανάμεσα στη Σαραγόσα και την Αλαβές, μοναδική εκπρόσωπο της segunda division.
Οι «μερένγκες» θα έχουν μία πρώτης τάξης ευκαιρία να «εκδικηθούν» για τη συντριβή που γνώρισαν πρόσφατα από τους Σεβιγιάνους με 4-1, σε αγώνα πρωταθλήματος, ενώ θα προσπαθήσουν να φτάσουν στον τελικό με στόχο την κατάκτηση του τροπαίου, κάτι που έχουν να κάνουν από το 1993.
Οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν στις 2 Φεβρουαρίου και οι επαναληπτικοί μία εβδομάδα αργότερα, ενώ ο τελικός έχει προγραμματισθεί για τις 17 Μαρτίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Παναθηναϊκός: Ο Μπαλντίνι ψάχνει ήδη τον αντί-Μπενίτεθ
- Κόκκινο της φωτιάς – Οι εμφανίσεις από την παγκόσμια πρεμιέρα του «Ο Διάβολος φοράει Prada 2»
- Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε οικισμό στον Ασπρόπυργο – Έκρυβαν σε βόθρο καραμπίνες και πινακίδες, 10 συλλήψεις
- Οι τέσσερις λόγοι που ορίστηκε ο Ευαγγέλου στον τελικό Κυπέλλου
- Μέτρα στήριξης: Στο τραπέζι η επέκταση επιδότησης σε diesel και λιπάσματα
- Τσερνόμπιλ: Πώς η φύση επέστρεψε εκεί που ο άνθρωπος εξαφανίστηκε


