
Με Μπούτσεκ στον Πύργο αλλά βασικό τον Γιάννου ο Ολυμπιακός
Ο Γιουράι Μπούτσεκ είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού για το για το ματς της Κυριακής με τον Πανηλειακό στον Πύργο, όμως ο Προτάσοφ, όπως όλα δείχνουν θα χρησιμοποιήσει στην βασική ενδεκάδα τον νεαρό Γιάννου. Ο Σλοβάκος προπονήθηκε κανονικά την Παρασκευή αλλά κρίθηκε ανέτοιμος.
26
Ο Γιουράι Μπούτσεκ είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού για το για το ματς της Κυριακής με τον Πανηλειακό στον Πύργο, όμως ο Όλεγκ Προτάσοφ, όπως όλα δείχνουν θα χρησιμοποιήσει στην βασική ενδεκάδα τον νεαρό Κλέοπα Γιάννου.
Ο Σλοβάκος προπονήθηκε κανονικά την Παρασκευή αλλά κρίθηκε ανέτοιμος, καθώς εδώ και δέκα ημέρες είναι εκτός αγωνιστικής δράσης.
Η προετοιμασία ολοκληρώνεται το Σάββατο. Ο Κριστιάν Καρεμπέ, έκανε θεραπέια και ατομικό, ο Χρήστος Πατσατζόγλου ατομικό και ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, θεραπεία.
Συγκεκριμένα «ερυθρόλευκη» αποστολή απαρτίζεται από τους εξής: Γιάννου, Μπούτσεκ, Ανατολάκη, Βάλλα, Βενετίδη, Γεωργάτο, Κουλουχέρη, Κωστούλα, Μαυρογενίδη, Πάντο, Γεωργιάδη, Γκώνια, Καστίγιο, Καφέ, Ταραλίδη, Νινιάδη, Στολτίδη, Κούζμπα, Ζιοβάνι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κόκκινο της φωτιάς – Οι εμφανίσεις από την παγκόσμια πρεμιέρα του «Ο Διάβολος φοράει Prada 2»
- Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε οικισμό στον Ασπρόπυργο – Έκρυβαν σε βόθρο καραμπίνες και πινακίδες, 10 συλλήψεις
- Οι τέσσερις λόγοι που ορίστηκε ο Ευαγγέλου στον τελικό Κυπέλλου
- Μέτρα στήριξης: Στο τραπέζι η επέκταση επιδότησης σε diesel και λιπάσματα
- Τσερνόμπιλ: Πώς η φύση επέστρεψε εκεί που ο άνθρωπος εξαφανίστηκε
- Απόπειρα αρπαγής ανηλίκου από αλλοδαπούς στην Κάτω Τιθορέα – Τι λέει ο δήμος Αμφίκλειας – Ελάτειας

