Στο γ μέρος του «Αρχοντα των Δαχτυλιδιών» το βραβείο της Ένωσης Παραγωγών των ΗΠΑ
Το βραβείο της Ένωσης Παραγωγών Αμερικής «Ντάριλ Ε.Ζανούκ», που θεωρείται προάγγελος των Όσκαρ, απέσπασε την Κυριακή η υπερπαραγωγή «Ο Αρχοντας των Δαχτυλιδιών: Η Επιστροφή του Βασιλιά».
43
Το βραβείο της Ένωσης Παραγωγών Αμερικής «Ντάριλ Ε.Ζανούκ», που θεωρείται προάγγελος των Όσκαρ, απέσπασε την Κυριακή η υπερπαραγωγή «Ο Αρχοντας των Δαχτυλιδιών: Η Επιστροφή του Βασιλιά».
Όπως αναφέρεται στην εφημερίδα Los Angeles Times, στο παρελθόν 10 από τις 14 ταινίες που έχουν κερδίσει το βραβείο απέσπασαν στη συνέχεια το Όσκαρ καλύτερης ταινίας.
Η τριλογία του Πίτερ Τζάκσον, βασισμένη στο έργο του Τζ.Ρ.Τόλκιν, θεωρείται μία από τις πιο πετυχημένες παραγωγές των τελευταίων χρόνων.
Τα δύο πρώτα μέρη («Η Συντροφιά του Δαχτυλιδιού» και «Οι Δύο Πύργοι») απέφεραν στην εταιρεία παραγωγής 1,8 δισ. δολάρια.
Το τρίτο μέρος («Η Επιστροφή του Βασιλιά»), που παίζεται αυτή την περίοδο στους κινηματογράφους, έχει ήδη σημειώσει εισπράξεις 710 εκατ. δολαρίων, ενώ έχει περάσει μόλις ένας μήνας από την πρεμιέρα του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γερμανικό
- Ιράν: Νέα ομοβροντία πυραύλων κατά του Ισραήλ – Συναγερμός σε διάφορους τομείς της επικράτειας
- Η Κίνα αυξάνει κατά 7% τον προϋπολογισμό για την άμυνα το 2026
- Ιράν: Διαψεύδει δημοσιεύματα για «αποστολή μηνυμάτων» διαπραγμάτευσης στις ΗΠΑ
- Ιράν: Νέα άνοδος της τιμής του πετρελαίου κατά 2% στο άνοιγμα των ασιατικών αγορών
- Ιράν: Ο Ζελένσκι λέει ότι οι ΗΠΑ και άλλες χώρες του ζήτησαν βοήθεια για την αντιμετώπιση των ιρανικών drones
- Ιράν: Η Γερουσία αρνείται να περιορίσει τις εξουσίες του Τραμπ για τον πόλεμο

