
Πρώτο βήμα για τη Γιουβέντους, 2-1 στην Περούτζια
Σαφές προβάδισμα για πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας πήρε απόψε η Γιουβέντους, που επικράτησε 2-1 της Περούτζια στο «Ρενάτο Κούρι» στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης. Με τους γηπεδούχους αγωνίστηκε ο Βαγγέλης Νάστος.
66
Σαφές προβάδισμα για πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας πήρε απόψε η Γιουβέντους, που επικράτησε 2-1 της Περούτζια στο «Ρενάτο Κούρι» στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης.
Ο Μαρτσέλο Λίπι παρέταξε την ομάδα του με αρκετούς αναπληρωματικούς, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον Ζαλαγέτα να ανοίξει το σκορ στην εκπνοή του πρώτου μέρους.
Οι γηπεδούχοι, με τους οποίους αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι ο Βαγγέλης Νάστος, ισοφάρισαν στο 66΄ με τον Μανφρεντίνι, αλλά ένα λεπτό πριν τη λήξη ο Μάρκο Ντι Βάιο χάρισε στους «μπιανκονέρι» τη νίκη.
Συνοπτικά τα αποτελέσματα στους πρώτους αγώνες της προημιτελικής φάσης:
Μίλαν-Ρόμα 2-1
Λάτσιο-Πάρμα 2-0
Ουντινέζε-Ιντερ 0-0
Περούτζια-Γιουβέντους 1-2
* Οι ρεβάνς θα διεξαχθούν την επόμενη εβδομάδα
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Οι δικηγόροι «στηρίζουν» την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία – «Καταδικαστέα οποιαδήποτε προσπάθεια υποβάθμισης του ρόλου τους»
- NBA: Ο νέος ιδιοκτήτης των Μπλέιζερς κάνει τέτοιες περικοπές που θα ζήλευε ακόμη και ο… Σκρουτζ!
- Γιάννης Στάνκογλου: Η τυχαία συνάντηση με τη Χάρις Αλεξίου και τα λόγια θαυμασμού
- Ο Ζελένσκι δήλωσε ότι ο αγωγός Ντρούζμπα θα επαναλειτουργήσει – Μόλις ήρε το βέτο ο Όρμπαν για το δάνειο
- Greece Tax Evasion Soars, Auto Repair Shops Lead
- Κεφαλονιά: «Έχασα τη ζωή μου όλη, είχαν σχέδιο να την εξαφανίσουν, να πάθουν ότι της έκαναν» – Συγκλονίζει η μητέρα της Μυρτούς

