26

Δεν πέρασε παρά μία ημέρα από τις «πολεμικές» δηλώσεις του Μπέκαμ σε τηλεοπτική συνέντευξή του στο ITV, κατά του προπονητή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σερ Αλεξ Φέργκιουσον (είχε υποστηρίξει ότι ο Φέργκιουσον δεν τον σεβάστηκε), και ο τεχνικός της Γιουνάιτεντ «πλήρωσε» τον άσο της Ρεάλ Μαδρίτης με το ίδιο νόμισμα:

«Χωρίς τον Μπέκαμ η ομάδα έγινε δυνατότερη» δήλωσε χθες ο Φέργκιουσον, ύστερα από τη νίκη της Μάντσεστερ επί της Έβερτον (3-2) για το πρωτάθλημα της premier league.

«Φέτος είμαστε πιο δυνατοί από πέρυσι, οι καινούργιοι παίκτες ενσωματώθηκαν πολύ καλά στην ομάδα και οι νέοι μας, όπως ο Φλέτσερ, ο Μπελιόν και ο Ρονάλντο, γίνονται καθημερινά όλο και καλύτεροι. Χωρίς τον Μπέκαμ η ομάδα βελτιώθηκε» κατέληξε ο σκοτσέζος τεχνικός.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ