71

Χωρίς τον Ιεροκλή Στολτίδη θα ταξιδέψει την Τρίτη στην Ιταλία ο Ολυμπιακός. Μετά το ματς με τη Χαλκηδόνα, ο Όλεγκ Προτάσοφ θα στερηθεί των υπηρεσιών του φορμαρισμένου «ερυθρόλευκου» αμυντικού χαφ και κόντρα στη Γιουβέντους, στην αυλαία των ομίλων του Champions League.

Ο Στολτίδης δοκίμασε να προπονηθεί τη Δευτέρα, αλλά ένιωσε ενοχλήσεις και εγκατέλειψε, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από την αποστολή που θα ταξιδέψει την Τρίτη για την Ιταλία.

Η απώλεια αυτή είναι πολύ σημαντική για τους πρωταθλητές Ελλάδας, καθώς ο αγώνας της Τετάρτης απαιτεί κάθε παίκτη ετοιμοπόλεμο για τη μάχη του «Ντέλε Αλπι» και τη νίκη, που με συνδυασμό αποτελεσμάτων ενδέχεται να δώσει στον Ολυμπιακό την πρόκριση στο Κύπελλο UEFA.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας επιζητούν το «τρίποντο» της νίκης, ενώ ταυτόχρονα θα περιμένουν μη νικηφόρο αποτέλεσμα της Γαλατάσαραϊ στην αναμέτρηση του «Ανοέτα» με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Το παρών στην αναμέτρηση με τους πρωταθλητές Ιταλίας θα δώσουν κανονικά οι Κριστιάν Καρεμπέ και Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, που προπονήθηκαν κανονικά. Έτσι λοιπόν, η αποστολή αποτελείται από τους Ελευθερόπουλο, Κατεργιαννάκη, Ανατολάκη, Βάλλα, Βενετίδη, Κουλουχέρη, Κωστούλα, Μαυρογενίδη, Πάντο, Γεωργιάδη, Γκώνια, Καρεμπέ, Καστίγιο, Μενδρινό, Καφέ, Νινιάδη, Τζόρτζεβιτς, Τάτση και Ζιοβάνι.

Διαιτητής της αναμέτρησης του «Ντέλε Αλπι» θα είναι ο Αυστριακός Κόνραντ Πλάουτζ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Έγκον Μπερετέρ, Βάλτερ Στάουντινγκερ και Τόμας Σινβάιλερ (4ος).


Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ