Η ΑΕΚ μέσα σε πέντε ημέρες κατάφερε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις έστω και σε ματς Κυπέλλου κόντρα στην Δόξα Δράμας. Η «Ένωση» με χατ τρικ του εντυπωσιακού Οκκά κέρδισε με 4-0 και με τον Λυμπερόπουλο να δείχνει πλήρως προσαρμοσμένος στην νέα του ομάδα.
Προβάδισμα στην υπόθεση πρόκριση πήρε η ΑΕΚ. Η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς, στον πρώτο αγώνα για την α φάση του Κυπέλλου Ελλάδος που διεξήχθη στη Δράμα, επικράτησε 4-0 της τοπικής Δόξας και ουσιαστικά έθεσε τις βάσεις για πρόκριση εν όψει και του επαναληπτικού που θα γίνει στις 2 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο του Πανιωνίου.
Η επιθετική υπεροχή της ΑΕΚ μεταφράστηκε σε γκολ μόλις στο 10ο λεπτό, όταν από την πάσα του Λυμπερόπουλου, ο Ρούσεφ, με αριστερό μονοκόματο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μπαλτιμά, ανοίγοντας το σκορ για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι στο 4 και στο 8 είχαν χάσει δύο ευκαιρία με τους Μπορμπόκη και Οκκά.
Στο 32 η ομάδα του Μπάγεβιτς, έφτασε κοντά στην επίτευξη ενός δεύτερου τέρματος, όμως ο Οκκάς με κεφαλιά (μετά τη σέντρα του Μπορμπόκη) σημάδεψε το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας των Δραμινών.
Η «Ένωση» ξεκίνησε με γκολ και το δεύτερο ημίχρονο, όταν στο 48ο λεπτό, ο Οκκάς μετά από «μίνι› επέλαση, πλάσαρε έξυπνα από το ύψος της μεγάλης περιοχής και δεν δυσκολεύτηκε να παραβιάσει για δεύτερη φορά την εστία του Μπαλτιμά (0-2).
Ο Κύπριος επιθετικός, δείχνοντας μέρος του ταλέντου που διαθέτει, κατάφερε μέσα σε ένα δίλεπτο να πετύχει δύο ακόμη τέρματα και να πανηγυρίσει το πρώτο του «χατ-τρικ› με τα χρώματα της ΑΕΚ.
Στο 89, με προβολή από το ύψος της μικρής περιοχής έκανε το 3-0 για τους φιλοξενούμενους, ενώ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο ίδιος παίκτης με μονοκόματο αριστερό βολέ από τη μεγάλη περιοχή, διαμόρφωσε το τελικό 4-0.
Να σημειωθεί ότι η ΑΕΚ, παρατάχθηκε χωρίς το Βασίλη Τσιάρτα, ο οποίος υπέστη διάταση οπίσθιου μηριαίου και δεν ταξίδεψε στη Δράμα. Αντίθετα, την πρώτη τους εμφάνιση με τα «κιτρινόμαυρα» πραγματοποίησαν οι Λυμπερόπουλος και Αμπονσά.
Η ΑΕΚ πραγματοποίησε σούπερ πρώτο ημίχρονο (σκορ 28-53) νίκησε με σαρωτικό τρόπο στην Καρδίτσα (90-62) κι έκανε το 4Χ4 στη φάση των «16» του BCL. Παρέμεινε χωρίς νίκη η ομάδα της Θεσσαλίας.
LIVE: Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παρακολουθήστε live στις 22:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 26η αγωνιστική της Premier League.
Η 67χρονη Μαντόνα παρακολούθησε τον αγώνα της Τότεναμ εναντίον της Τσέλσι για το πρωτάθλημα U14. Η αγάπη της 67χρονης «βασίλισσας της ποπ» για το ποδόσφαιρο.
Η διοίκηση της Νάπολι και ο δήμος της πόλης παίρνουν άμεσα μέτρα για το ιστορικό γήπεδο, μετά τις σοκαριστικές εικόνες στα social media, από το παιχνίδι των «παρτενοπέι» με την Τσέλσι για το Champions League