Αφαντος ένας από τους 116 πίνακες που κοσμούσαν το «Πόρτο Καρράς»
Η κλοπή ενός πίνακα ζωγραφικής που κοσμούσε τους χώρους όπου κατέλυσαν οι αντιπροσωπείες των ξένων ηγετών στο «Πόρτο Καρράς» της Χαλκιδικής διαπιστώθηκε λίγες ώρες μετά τη λήξη των εργασιών της Συνόδου Κορυφής.
43
Η κλοπή ενός πίνακα ζωγραφικής που κοσμούσε τους χώρους όπου κατέλυσαν οι αντιπροσωπείες των ξένων ηγετών στο «Πόρτο Καρράς» της Χαλκιδικής διαπιστώθηκε λίγες ώρες μετά τη λήξη των εργασιών της Συνόδου Κορυφής.
Πρόκειται για έργο του ζωγράφου Αντωνίτση, που εκτίθετο μαζί με άλλους 116 πίνακες στους χώρους του ξενοδοχείου «Μελίτων» (λόμπι, διαδρόμους, κ.λπ).
Μόλις οι αρμόδιοι αντελήφθησαν ότι έλειπε ο πίνακας, η υπεύθυνη πολιτιστικών σχέσεων της ελληνικής προεδρίας κ. Αργυροπούλου μετέβη στο αστυνομικό τμήμα του Νέου Μαρμαρά και υπέβαλε μήνυση εναντίον αγνώστων. Την υπόθεση ερευνά η ασφάλεια Χαλκιδικής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πίνακας εκτίθετο στο διάδρομο του ορόφου, όπου φιλοξενούνταν οι αντιπροσωπείες των ξένων ηγετών, ενώ όλα τα έργα είχαν δανείσει οι Έλληνες καλλιτέχνες στην ελληνική προεδρία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Κούβα: Είναι «ζήτημα χρόνου», λέει ο Τραμπ – Αναφορά σε σχέδιο αφού «τελειώσει» με το Ιράν
- Η Volkswagen κατασκεύασε στρατιωτικά οχήματα εν μέσω οικονομικής πίεσης
- Τραμπ: Και η Βουλή αρνήθηκε να περιορίσει τις εξουσίες του στον πόλεμο κατά του Ιράν
- Ισραήλ: «Δεν θα πάρει μήνες. Θα πάρει εβδομάδες ή ημέρες» η επιχείρηση κατά του Ιράν
- Ιράν: «Και αν αυξηθούν, ας αυξηθούν», λέει ο Τραμπ για τις τιμές των καυσίμων
- Γεραπετρίτης: Η ανάπτυξη των αμυντικών δυνάμεων της Ελλάδας αφορά την κυριαρχία της χώρας


