Παίκτης της ΑΕΚ για τρία ακόμη χρόνια παραμένει ο Θοδωρής Ζαγοράκης
Την επικύρωση της συμφωνίας ανάμεσα στον Θοδωρή Ζαγοράκη και τη νέα διοίκηση της ΑΕΚ ήρθε να επιβεβαιώσει η ανακοίνωση της ΠΑΕ τη Δευτέρα, σύμφωνα με την οποία ο διεθνής άσος θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της Ένωσης για τρία ακόμη χρόνια.
Την επικύρωση της συμφωνίας ανάμεσα στον Θοδωρή Ζαγοράκη και τη νέα διοίκηση της ΑΕΚ ήρθε να επιβεβαιώσει η ανακοίνωση της ΠΑΕ τη Δευτέρα, σύμφωνα με την οποία ο διεθνής άσος θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της Ένωσης για τρία ακόμη χρόνια.
Έτσι, παρά τις «σειρήνες» από την Πορτογαλία και τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας του Φερνάντο Σάντος, ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και της Λέστερ θα συνεχίζει στην ΑΕΚ, κάτι άλλωστε που είχε ζητήσει και ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς. Ο «Τεό» συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ένωση για 2+1 χρόνια και οι ετήσιες αποδοχές του θα ανέρχονται περίπου στις 300-350.000 ευρώ.
Στην ανακοίνωση συγκεκριμένα αναφέρεται: «Ο Θοδωρής Ζαγοράκης συμφώνησε να ανανεώσει τη συνεργασία του με την ΑΕΚ ΠΑΕ και θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Ένωση για ακόμη τρία χρόνια».
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου «πήρε τα βήματα» και έκανε ένα εντυπωσιακό κάρφωμα, παρά την προσπάθεια του Τσέντι Όσμαν να τον ανακόψει.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ από τη Μεγάλη Βρετανία η Ρέιντζερς έκανε πρόταση στην ΑΕΚ για τον Τζέιμς Πενράις, με την ελληνική ομάδα ωστόσο να απαντά αρνητικά στους Σκωτσέζους.
Ο Σίριλ Ντέσερς δεν θα συνεχίσει στο Κόπα Άφρικα με την Εθνική Νιγηρίας λόγω ενός τραυματισμού στον μηρό. Στην Αθήνα ο 31χρονος φορ θα υποβληθεί σε μαγνητική θα δείξει το μέγεθος του προβλήματός του.