
Όλα έτοιμα για τον 48ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision
Το βράδυ του Σαββάτου (στις 22:00 ώρα Ελλάδας) βγαίνει στον αέρα ο 48ος διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision. Τη διοργάνωση φέτος φιλοξενεί η περσινή νικήτρια Λετονία. Την Ελλάδα εκπροσωπεί η Μαντώ με το τραγούδι Never Let You Go.
38
Το βράδυ του Σαββάτου (στις 22:00 ώρα Ελλάδας) βγαίνει στον αέρα ο 48ος διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision. Τη διοργάνωση φέτος φιλοξενεί η περσινή νικήτρια Λετονία, στο Ολυμπιακό Συγκρότημα Skonto της Ρίγας. Την Ελλάδα εκπροσωπεί η Μαντώ με το τραγούδι Never Let You Go.
Για την πρώτη θέση φέτος διαγωνίζονται συνολικά 26 χώρες, ανάμεσά τους και το γνωστό ρωσικό συγκρότημα Tatu, το οποίο θεωρείται φαβορί. Την Κύπρο εκπροσωπεί ο Στέλιος Κωνσταντάς με το τραγούδι Feeiling Alive.
Τον φετινό διαγωνισμό, όπως και όλους τους προηγούμενους, θα μεταδώσει η ΕΤ1 με εκφωνήτρια την Δάφνη Μπόκοτα. Παράλληλα θα γίνεται μετάδοση και από ραδιοφώνου, από τη συχνότητα του Δεύτερου Προγράμματος της ΕΡΑ.
Τη διοργάνωση αναμένεται να παρακολουθήσουν 150 εκατ. τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι θα επηρεάσουν και το τελικό αποτέλεσμα με το televoting. Αυτoς ο διαγωνισμός είναι ο τελευταίος που διαρκεί μία μόνο νύχτα, αφού από του χρόνου θα διεξάγεται σε δύο φάσεις, την πρώτη ημέρα θα γίνονται οι προκριματικοί αγώνες και τη δεύτερη οι τελικοί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Αλλαγή καθεστώτος» στο Ιράν που μας έδωσε «από σεβασμό» 20 τάνκερ με πετρέλαιο, δηλώνει ο Τραμπ
- Ελ Σαλβαδόρ: Να τερματιστεί η κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ζητά η HRW από τον Μπουκέλε
- Ιράν: Πάνω από 100.000 πολιτικά κτίρια έχουν καταστραφεί ή υποστεί ζημιές από τις επιδρομές ΗΠΑ και Ισραήλ
- Γάζα: 9 νεκροί σε πλήγματα του Ισραήλ – «Κοριτσάκι» ανάμεσα στους σκοτωμένους
- Λίβανος: Κυανόκρανος σκοτώθηκε από έκρηξη βλήματος – Ενα ακόμη μέλος της UNIFIL σε κρίσιμη κατάσταση
- Πετρέλαιο: Πάνω από τα 100 δολάρια το WTI και τα 115 το Brent στις ασιατικές αγορές



