
«Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες» από την Παρασκευή στο Ηρώδειο
Το πασίγνωστο έργο του Ιουλίου Βερν Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες παρουσιάζει στο θέατρο Ηρώδου του Αττικού από την Παρασκευή έως και την Κυριακή το Παιδικό Στέκι του Εθνικού Θεάτρου. Η σκηνοθεσία είναι της Μαριάννας Τόλη.
38
Το πασίγνωστο έργο του Ιουλίου Βερν Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες παρουσιάζει στο θέατρο Ηρώδου του Αττικού από την Παρασκευή έως και την Κυριακή το Παιδικό Στέκι του Εθνικού Θεάτρου.
Ο Φιλέας Φογκ, ο Πασπαρτού, η Αούντα και ο επιθεωρητής Φιξ είναι μερικοί από τους ήρωες που ζωντανεύουν στη σκηνή. Είκοσι οχτώ ηθοποιοί και χορευτές δίνουν την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να «ταξιδέψουν» σε λαγνωστους τόπους, παράξενους λαούς και να ζήσουν μαζί με τους ήρωες συναρπαστικά γεγονότα.
Η σκηνοθεσία είναι της Μαριάννας Τόλη, η χορογραφία του Τσετ Γουόκερ και η χορογραφία ινδικού χορού της Λήδα Σαντάλα. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους του Φιλέα Φογκ και του Πασπαρτού εμφανίζονται ο Νίκος Σιδέρης και ο Χρήστος Παππάς αντίστοιχα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- «Αλλαγή καθεστώτος» στο Ιράν που μας έδωσε «από σεβασμό» 20 τάνκερ με πετρέλαιο, δηλώνει ο Τραμπ
- Ελ Σαλβαδόρ: Να τερματιστεί η κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ζητά η HRW από τον Μπουκέλε
- Ιράν: Πάνω από 100.000 πολιτικά κτίρια έχουν καταστραφεί ή υποστεί ζημιές από τις επιδρομές ΗΠΑ και Ισραήλ
- Γάζα: 9 νεκροί σε πλήγματα του Ισραήλ – «Κοριτσάκι» ανάμεσα στους σκοτωμένους
- Λίβανος: Κυανόκρανος σκοτώθηκε από έκρηξη βλήματος – Ενα ακόμη μέλος της UNIFIL σε κρίσιμη κατάσταση
- Πετρέλαιο: Πάνω από τα 100 δολάρια το WTI και τα 115 το Brent στις ασιατικές αγορές



