Σάββατο 18 Απριλίου 2026
weather-icon 21o
Την αντίδραση του Σωκράτη Κόκκαλη και του Ολυμπιακού προκάλεσαν οι δηλώσεις Μυτιληναίου

Την αντίδραση του Σωκράτη Κόκκαλη και του Ολυμπιακού προκάλεσαν οι δηλώσεις Μυτιληναίου

Την αντίδραση του Σωκράτη Κόκκαλη προκάλεσαν οι δηλώσεις Μυτιληναίου σχετικά με τον έλεγχο της ελληνικής διαιτησίας από τον ισχυρό άνδρα των «ερυθρολεύκων». Σχετική απαντητική ανακοίνωση εξέδωσε την Τρίτη η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο πρόεδρός της.

71

Την αντίδραση του Σωκράτη Κόκκαλη προκάλεσαν οι δηλώσεις Μυτιληναίου σχετικά με τον έλεγχο της ελληνικής διαιτησίας από τον ισχυρό άνδρα των «ερυθρολεύκων». Σχετική απαντητική ανακοίνωση εξέδωσε την Τρίτη η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο πρόεδρός της.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο κ. Κόκκαλης κατηγορεί τον κ. Μυτιληναίο για τις δηλώσεις που έκανε ο τελευταίος, προκειμένου, όπως τονίζει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, «να δικαιώσει την εφήμερη υπαρξή του». Παράλληλα, ζητά την άμεση παρέμβαση της αθλητικής δικαιοσύνης, «προκειμένου να σταματήσει η παραπληροφόρηση και η συκοφαντία από τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του προέδρου του Ολυμπιακού: «Ο μέχρι χθες πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής -και προς το παρόν ακόμη μεγαλομέτοχός της- κ. Ευάγγελος Μυτιληναίος, αναζητώντας προφανώς δικαιολογίες για την εγκατάλειψη της θέσης την οποία κατείχε, εξετράπη σε μια χυδαία επίθεση εναντίον του Ολυμπιακού και εμού προσωπικώς».

»Ο ουρανοκατέβατος στα ποδοσφαιρικά πράγματα της χώρας κ. Μυτιληναίος είχε και κατά το παρελθόν ανάνδρως επιτεθεί στον Ολυμπιακό, όταν και πάλι εγκατέλειπε θέσεις τις οποίες μετά μανίας είχε διεκδικήσει. Είναι δυστυχώς ίδιον του κάθε λογής κομήτη του ελληνικού αθλητισμού να επιτίθεται στο μεγαλύτερο αθλητικό σωματείο της χώρας, διότι έτσι πιστεύει ότι δικαιώνει την εφήμερη υπαρξή του. Πλην όμως τέτοιου είδους θρασύδειλες προκλήσεις από ευκαιριακούς ποδοσφαιρικούς παράγοντες -όπως ο κ. Μυτιληναίος- που προσβάλλουν όχι μόνο ένα ιστορικό σωματείο όπως ο Ηρακλής, αλλά και ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν μπορούν να μείνουν αναπάντητες».

»Η ΠΑΕ Ολυμπιακός αναμένει την ακαριαία αντίδραση της αθλητικής δικαιοσύνης, για να σταματήσει επιτέλους αυτός ο δυσώδης οχετός της συκοφαντίας και της παραπληροφόρησης από τους αυτόκλητους προστάτες του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Απάντηση από την ΠΑΕ Ηρακλής

Με μια πολύ σύντομη ανακοίνωση, η ΠΑΕ Ηρακλής απάντησε στον πρόεδρο του Ολυμπιακού.

«Τον σχολιασμό των δηλώσεων του προέδρου της ΠΑΕ Ηρακλής κ. Ευάγγελου Μυτιληναίου για την κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου και τις απαντήσεις του προέδρου του Ολυμπιακού κ. Σωκράτη Κόκκαλη και του προέδρου της ΕΠΟ κ. Βασίλη Γκαγκάτση, αφήνει η διοίκηση της ΠΑΕ στην κρίση της κοινής γνώμης» αναφέρεται στο λιτό κείμενο της ανακοίνωσης.



Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Απριλίου 2026
Cookies