Η ΠΑΕ ΑΕΚ έμεινε «ακέφαλη» από την Παρασκευή. Όλα τα μέλη του Δ.Σ. της «Ένωσης» υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους. Έτσι ο Μ.Ψωμιάδης ουσιαστικά βάζει τέλος πριν του... βάλουν τέλος. Έφοδος του ΣΔΟΕ στα γραφεία της. Μπάγεβιτς: «Έχουμε μείνει μόνοι μας»...
Η ΠΑΕ ΑΕΚ έμεινε… ακέφαλη από την Παρασκευή. Συγκεκριμένα όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της «Ένωσης» υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους, και πλέον όλα είναι στον αέρα, καθώς ο Μάκης Ψωμιάδης ουσιαστικά βάζει τέλος πριν του… βάλουν τέλος.
Παράλληλα το ΣΔΟΕ έκανε έφοδο στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, ζητώντας να εξετάσει τα βιβλία του συλλόγου, χωρίς ωστόσο να βρει κάποιο υπεύθυνο, μετά την παραίτηση του διοικητικού συμβουλίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εκπρόσωποι του ΣΔΟΕ έχουν βρεί μέχρι στιγμής δύο τιμολόγια ύψους 22 εκατομμυρίων ευρω για έργα στους Θρακομακεδόνες, χωρίς, όμως, να υπάρχουν τα ανάλογα παραστατικά.
Στην ανακοίνωση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, γίνεται λόγος για «δραστηριοποίηση ολόκληρου του κρατικού μηχανισμο» ο οποίος πιέζει έμμεσα την διοίκηση να παραιτηθεί και έτσι μετά την έκτακτη γενική συνέλευση που έγινε χθες το βράδυ, ελήφθη η απόφαση παραίτησης.
Αναλυτικά έχει ως εξής:
«ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ-ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ»
Στην Αθήνα σήμερα 23 Ιανουαρίου 2003 ημέρα Πέμπτη κι ώρα 21:00 στα γραφεία της εταιρίας που βρίσκονται στην οδό Γ’ Σεπτεμβρίου αρ. 144, συνήλθαν σε έκτακτη συνεδρίαση τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας, μετά από πρόσκληση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου για συζήτηση και λήψη αποφάσεως στο μοναδικό κατωτέρω θέμα της ημερησίας διάταξης.
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ
ΘΕΜΑ: Ενημέρωση των μελών του Δ.Σ για την διαμορφωθείσα κατάσταση συνεπεία των προσφάτων γεγονότων-πρόταση παραίτησης των μελών του Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος έλαβε το λόγο και ανακοίνωσε στα μέλη του Δ.Σ ότι η παρούσα Διοίκηση, με δραστηριοποίηση ολόκληρου του κρατικού μηχανισμού πιέζεται έμμεσα να παραιτηθεί. Προ αυτής της καταστάσεως και ανεξάρτητα από τα όσα αβάσιμα διαδίδονται από κρατικούς λειτουργούς εις βάρος της παρούσης διοικήσεως της Α.Ε.Κ., ο Πρόεδρος ανακοίνωσε, ότι θεωρεί αδύνατη την περαιτέρω ακώλυτη άσκηση των εξουσιών και αρμοδιοτήτων του Δ.Σ και δηλώνει ότι παραιτείται από μέλος του Δ.Σ.
Γενομένης συζητήσεως όλα τα παραπάνω παρόντα πρόσωπα δηλώνουν ότι παραιτούνται της ιδιότητός τους ως μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΑΕΚ και είς έκαστος εξ αυτών κεχωρισμένως, εξουσιοδοτεί τον κ.Σταύρο Χαραλαμπόπουλο, Δ/ντή της ΠΑΕ ΑΕΚ να κοινοποιήσει αντίγραφό της, δια του παρόντος γενομένης, παραιτήσεως τους στους μετόχους και σε όλους τους εμπλεκόμενους αρμόδιους κρατικούς φορείς».
Mπάγεβιτς: Έχουμε μείνει μόνοι μας
Μέσα σε όλα αυτά που συμβαίνουν στο «στρατόπεδο» της ΑΕΚ, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και οι …εναπομείναντες ποδοσφαιριστές, καλούνται να δώσουν ένα παιχνίδι πρωταθλήματος, καθώς την Κυριακή (17.00) υποδέχονται την ομάδα του Αιγάλεω.
Ο Μπάγεβιτς έχει ζητήσει από τους παίκτες να παίξουν για τον εαυτό τους, αλλά και τους χιλιάδες φιλάθλους της ομάδας, αγνοώντας τα διοικητικά -και όχι μόνο- προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος.
«Εμαθα τα νεά για τα διοικητικά. Εχουμε μείνει μόνοι μας. Ζητάμε από τον κόσμο να μείνει στο πλευρό μας. Κάθε τι καινούργιο που θα έρθει στην ΑΕΚ θα είναι θετικό. Είπα στους παίκτες να μείνουμε συγκεντρωμένοι» είπε χαρακτηριστικά μετά το τέλος της προπόνησης.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Κηφισιά και Αστέρας… τίμησαν την φετινή παράβαση καθώς για τέταρτο φετινό ματς δεν υπήρξε νικητής. Ο Αστέρας έχασε ευκαιρία να προσπεράσει την ΑΕΛ στη βαθμολογία (που χάνει στο Περιστέρι)
LIVE: ΟΦΗ – Λεβαδειακός. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΟΦΗ – Λεβαδειακός για τη 2η αγωνιστική των θέσεων 5-8 πλέι οφ της Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 2 HD.
Συμπληρώθηκε το «παζλ» των ομάδων που υποβιβάζονται από τον Α΄ όμιλο της Super League 2 στη Γ΄ εθνική, μετά τα ματς της 8ης αγωνιστικής των play out. Καβάλα, Καμπανιακός, ΠΑΣ Γιάννινα και Μακεδονικός.