Σάββατο 18 Απριλίου 2026
weather-icon 21o
Οι καλές μεταγραφές γίνονται το καλοκαίρι και όχι το χειμώνα σύμφωνα με τον Γκέραρντ

Οι καλές μεταγραφές γίνονται το καλοκαίρι και όχι το χειμώνα σύμφωνα με τον Γκέραρντ

Την πόρτα στο ενδεχόμενο μεταγραφών «έκλεισε» ο Εγκεν Γκέραρντ στην σημερινή συνέντευξη Τύπου στην οποία αναφέρθηκε ακόμα και στα καθαρά αγωνιστικά θέματα της ομάδας του εν όψει του Σαββατιάτικου αγώνα του με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

26

Την πόρτα στο ενδεχόμενο μεταγραφών «έκλεισε» ο Εγκεν Γκέραρντ στην σημερινή συνέντευξη Τύπου στην οποία αναφέρθηκε ακόμα και στα καθαρά αγωνιστικά θέματα της ομάδας του εν όψει του Σαββατιάτικου αγώνα του με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Η αναφορά του Ολλανδού τεχνικού ξεκίνησε από το παιχνίδι της Κρήτης, όπου ξαναπάει μετά από λίγο καιρό και μάλιστα είπε: «Η Κρήτη είναι η δεύτερη πατρίδα μου, εκεί είναι το σπίτι μου, τα δέντρα μου το κρασί μου οι ελιές μου. Όμως εκεί πάμε για να παίξουμε μπάλα και όχι για τουρισμό. Στην Κρήτη τους αγαπώ τους ανθρώπους και δεν κρατώ σε κανένα κακία που έφυγε μετά από 15 χρόνια. Καλό θα είναι να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα για να μου δώσουν και οι παίκτες μιας μέρας άδεια, ώστε να κάτσω εκεί» ανέφερε ο τεχνικός του Ηρακλή.

Για το πρόσφατο 4-0 επί του Ηρακλή, στη Νέα Ευκαρπία, ο τεχνικός των «κυανολεύκων» σημείωσε:

«Ήταν μόνο μια νίκη και τίποτα περισσότερο, όπως καταλαβαίνετε, αλλά μια καλή ομάδα του Ηρακλή όπως αυτή που έπαιξε με τον Αρη δεν πρέπει να φοβάται τίποτα».

Μέχρι τώρα είχαμε τρία προβλήματα, τον Φρέιντε, τον Ξενίδη και τον Νατσούρα. Και έχω μεγάλες αμφιβολίες για τον Φρέιντε και το Νατσούρα. Τώρα επιστρέφει μετά την τιμωρία του και ο Μουράτι και ελπίζω να έχει βάλει περισσότερο μυαλό και να μην κάνει αυτές τις βλακείες που έκανε».

Σχετικά με τα μεταγραφικά ενδιαφέροντα της ομάδας ο ξένος τεχνικός σημείωσε μια ολόκληρη «στροφή», λέγοντας: «Δεν έχουμε κανένα νέο ούτε για να έρθει ούτε και να φύγει κανείς παίκτης. Αυτά τα παιδιά που είναι στην 22άδα, δουλεύουν σωστά και είμαι ευχαριστημένος και είναι δύσκολο να φύγει κανένας… οι καλές μεταγραφές γίνονται το καλοκαίρι και όχι τον χειμώνα».

Σε άλλη ερώτηση πιο εξειδικευμένη για τις μεταγραφές απάντησε: «δεν μπορώ να σας πω σε ποια θέση θέλουμε ενίσχυση γιατί δεν είναι σωστό για τα παιδιά που παίζουνε στην ομάδα. Αν για παράδειγμα σας πω ότι θέλουμε τερματοφύλακα, θα πούνε τα τέσσερα παιδιά που έχουμε, τι γίνεται; Κι αν δεν γίνει η μεταγραφή, μετά πώς θα συμπεριφερθείς στα παιδιά. Δεν θα κάνουμε μεταγραφή για τον κόσμο αλλά θα κάνουμε μεταγραφή ουσίας. Εχουμε και τη δεύτερη ομάδα. Μπορούμε να πάρουμε παίκτη και από εκεί. Αλλιώς, τι την έχουμε; Τι έχουμε τα τμήματα υποδομής και την Ακαδημία;».

Η συζήτηση πήγε και στο Τσάρτα. Κι εκεί ο κ.Γκέραρντ μετέφερε τη δική του εκτίμηση: «Είναι πολλά πράγματα στον αέρα και δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Εγώ δεν μίλησα με τον παίκτη. Υπάρχει μπέρδεμα. Είναι το δικαστήριο, είναι η ΑΕΚ. Σίγουρα είναι ένας καλός παίκτης».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Απριλίου 2026
Cookies