Σε απολογία ο Ντέμης από την ΠΑΕ ΑΕΚ η συνέχεια της υπόθεσης
Την δική της εκδοχή, η οποία βέβαια επιβεβαιώνει την «επίσκεψη» Ψωμιάδη στο σπίτι του Ντέμη Νικολαΐδη, δίνει η ΠΑΕ ΑΕΚ με ανακοίνωση στην υπόθεση που προέκυψε και με την οποία καλείται σε απολογία ο διεθνής άσος, λόγω απουσίας του από την προπόνηση της ομάδας.
Την δική της εκδοχή, η οποία βέβαια επιβεβαιώνει την «επίσκεψη» Ψωμιάδη στο σπίτι του Ντέμη Νικολαΐδη, δίνει η ΠΑΕ ΑΕΚ με ανακοίνωση στην υπόθεση που προέκυψε και με την οποία καλείται σε απολογία ο διεθνής άσος, λόγω απουσίας του από την προπόνηση της ομάδας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Ο ποδοσφαιριστής Θεμιστοκλής Νικολαΐδης κατά τη διάρκεια ελέγχου από τον εκπρόσωπο της ΑΕΚ ΠΑΕ χθες, 14 Ιανουαρίου 2003, ο οποίος ήταν αρχικά τηλεφωνικός περίπου στις 23:00, δεν απαντούσε στις κλήσεις. Ως εκ τούτου επακολούθησε επίσκεψη του εκπροσώπου της ΑΕΚ στην οικία του και μόνο αυτού, προκειμένου να διαπιστωθεί η τήρηση του ωραρίου σύμφωνα με τον εσωτερικό κανονισμό, ενέργεια που έγινε σε όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας».
«Ο Θεμιστοκλής Νικολαΐδης έξω από την οικία του αντέδρασε ενοχλημένος στον εκπρόσωπο της ΑΕΚ, ο οποίος του εξήγησε ότι είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής κι όπως οι συνάδελφοί του είναι υποχρεωμένος να δεχθεί τον έλεγχο της εκπλήρωσης των συμβατικών έξω-αγωνιστικών του υποχρεώσεων, όπως αντίστοιχα κι η ΑΕΚ ΠΑΕ έχει εκπληρώσει εμπρόθεσμα έως σήμερα όλες τις οικονομικές της υποχρεώσεις (τακτικές κι έκτακτες παροχές) προς αυτόν στο ακέραιο».
«Στη συνέχεια, σήμερα 15 Ιανουαρίου ο Θεμιστοκλής Νικολαΐδης απέστειλε εξώδικο στην ΑΕΚ απέχοντας αδικαιολόγητα από την προπόνηση της ομάδας, ενέργεια για την οποία θα κληθεί σε απολογία από την διοίκηση».
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Στη συνάντησή του με τον Νίκο Ζήση ο Ρίτσαρντ Σιάο εξέφρασε την ικανοποίησή του με την πρόοδο όλου του οργανισμού μέσα σ’ αυτόν τον πρώτο χρόνο διοίκησης της ΚΑΕ Άρης Betsson.