Η Αμερικανίδα Φρέιζερ επόμενη αντίπαλος της Δανιηλίδου στον Όπεν Αυστραλίας
Η Εϊμι Φρέιζερ θα βρεθεί τελικά στο δρόμο της Λένας Δανιηλίδου, στο β γύρο του Αυστραλιανού Οπεν. Ο Αμερικανίδα τενίστρια που είναι Νο-40 στην παγκόσμια κατάταξη, στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης.
Η Εϊμι Φρέιζερ θα βρεθεί τελικά στο δρόμο της Λένας Δανιηλίδου, στο β γύρο του Αυστραλιανού Οπεν. Ο Αμερικανίδα τενίστρια που είναι Νο-40 στην παγκόσμια κατάταξη, στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης επικράτησε με σχετική ευκολία 6-0, 6-1 της Ισπανίδας Κοντσίτα Μαρτίνεθ Γκρανάδος, σε αγώνα που κράτησε λιγότερο από 45 λεπτά.
Η 31χρονη Φρέιζερ, το 1992 είχε φτάσει μέχρι τα προημιτελικά του Αυστραλιανού Οπεν, ενώ να σημειωθεί ότι στην καριέρα της έχει «αγγίξει› και το Νο-13 της παγκόσμιας κατάταξης.
Η Δανιηλίδου που είναι Νο-18 στο κυρίως ταμπλό, σε περίπτωση πρόκρισης θα αντιμετωπίζει τη νικήτρια της συνάντησης Ντάγια Μπεντάνοβα (Τσεχία)-Ναταλί Ντεσί (Γαλλία).
Η ελληνίδα τενίστρια νωρίτερα είχε επιβεβαιώσει τόσο τα προγνωστικά, όσο και τις μεγάλες δυνατότητες της, καταφέρνοντας να πάρει την πρόκριση στο δεύτερο γύρο.
Η 20χρονη πρωταθλήτρια του τένις, που φιγουράρει στην 20η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, νίκησε την Αμερικανίδα Μαρίσα Ιρβάιν νούμερο 79 στον κόσμο με 2-0 (7-6, 6-3).
Στον δεύτερο γύρο του αυστραλιανού όπεν προκρίθηκε και η διάσημη Σερένα Ουίλαμς η οποία νίκησε πολύ δύσκολα 2-1 (3-6, 7-6, 7-5) την γαλλίδα Εμίλ Λόιτ. Από τις μεγάλες εκπλήξεις του θεσμού θεωρείται ο αποκλεισμός της Τζένιφερ Καπριάτι από τον πρώτο γύρο της διοργάνωσης.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Δείτε αναλυτικά μέρες και ώρες των αγώνων των Game 1 και 2 των playoffs της Euroleague - Πότε θα παίξει ο Ολυμπιακός και αν περάσει από το play in ο Παναθηναϊκός
Ο Σκότι Ουίλμπεκιν έκανε μία αναδρομή στο παρελθόν και μεταξύ άλλων, μίλησε σε συνέντευξή του για την περίοδο που απολύθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος από τη Μακάμπι.