Ο Παρασκευάς Αντζας σε ρόλο «αντι-Καρεμπέ» την Κυριακή, αποφάσισε ο Κάτανετς
Με τον Παρασκευά Αντζα στη θέση του τραυματία Κριστιάν Καρεμπέ προσανατολίζεται να ξεκινήσει το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής ο Σρέσκο Κάτανετς, όπως τουλάχιστον φάνηκε από την προπόνηση των «ερυθρολεύκων» την Παρασκευή.
71
Με τον Παρασκευά Αντζα στη θέση του τραυματία Κριστιάν Καρεμπέ προσανατολίζεται να ξεκινήσει το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής ο Σρέσκο Κάτανετς, όπως τουλάχιστον φάνηκε από την προπόνηση των «ερυθρολεύκων» την Παρασκευή.
Ο Αντζας θα αγωνιστεί στη θέση του αμυντικού χαφ, φτιάχνοντας μαζί με τον Ζε Ελίας το δίδυμο που θα προσπαθήσει να δώσει στον Ολυμπιακό το προβάδισμα στη μάχη του κέντρου. Πίσω τους θα αγωνιστούν οι Κωστούλας, Ανατολάκης, Πατσατζόγλου και Ελευθερόπουλος, στα αριστερά ο Βενετίδης, δεξιά ο Μαυρογενίδης, ενώ στον επιθετικό τομέα το βάρος θα πέσει στους Γιαννακόπουλο, Τζόρτζεβιτς και Ζιοβάνι.
Μιλώντας στους παίκτες του, ο Κάτανετς προσπάθησε να τονώσει την ψυχολογία τους, ζητώντας τους να παίξουν μόνο για τη νίκη, αν και η ισοπαλία είναι επίσης ένα αποτέλεσμα που θεωρείται ευνοϊκό για τον Ολυμπιακό. «Μπορούμε να πάρουμε τη νίκη και θα το προσπαθήσουμε, όμως με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα δεν χάθηκε τίποτα» ήταν τα λόγια του Σλοβένου προπονητή τεχνικού.
Όσον αφορά στα μεταγραφικά σενάρια, ο βοηθός του Κάτανετς βρέθηκε στην Ισπανία, όπου παρακολούθησε από κοντά τον Πορτογάλο Ζοάο Τόμας, ενώ σύμφωνα με την ιστοσελίδα planetfootball, ο Ολυμπιακός είναι μεταξύ των ομάδων που ενδιαφέρονται για τον Νοτιοκορεάτη επιθετικό, Αν Γιούνγκ-Χβαν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Ολυμπιακός: Όσα «είπε» ο Μεντιλιμπαρ με την αποστολή…
- Μπρέντφορντ – Φούλαμ 0-0: Όλα μηδέν στο Λονδίνο
- LIVE: Λιντς – Γουλβς
- LIVE: Νιουκάστλ – Μπόρνμουθ
- LIVE: Ατρόμητος – ΑΕΛ Novibet
- Χωρίς Μίροτιτς και με οκτώ διαθέσιμους παίκτες η Μονακό κόντρα στον Παναθηναϊκό για τα πλέι ιν
- LIVE: Κηφισιά – Αστέρας Τρίπολης
- Ολυμπιακός – Πανιώνιος 17-6: Άνετα το «21Χ21» οι «ερυθρόλευκες»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/daniel-olah-enaFJelpNxY-unsplash-1-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442