Σε σκληρή γλώσσα η απάντηση της Μπακογιάννη προς τον Παπουτσή για τα τηλεοπτικά σποτ
«Ψευδείς ισχυρισμοί είναι ανεπίτρεπτοι» ανέφερε η υποψήφια δήμαρχος Αθηναίων Ντ.Μπακογιάννη, κληθείσα να σχολιάσει τη δήλωση του Χρ.Παπουτσή ότι η ίδια έκανε διάβημα στο υπουργείο Εσωτερικών και εμπόδισε να προβληθεί κάποιο διαφημιστικό του σποτ στην τηλεόραση.
37
«Ψευδείς ισχυρισμοί είναι ανεπίτρεπτοι» ανέφερε η υποψήφια δήμαρχος Αθηναίων Ντόρα Μπακογιάννη, κληθείσα να σχολιάσει τη δήλωση του Χρήστου Παπουτσή ότι η ίδια έκανε διάβημα στο υπουργείο Εσωτερικών και εμπόδισε να προβληθεί κάποιο διαφημιστικό του σποτ στην τηλεόραση.
«Ο κ. Παπουτσής τις τελευταίες μέρες ισχυρίζεται πράγματα τα οποία διαψεύδει την άλλη μέρα» σχολίασε την Παρασκευή η κ. Μπακογιάννη και κάλεσε τους δημοσιογράφους να απευθυνθούν για το θέμα στον υπουργό Εσωτερικών, Κώστα Σκανδαλίδη.
«Υπάρχουν όρια ακόμα και στην προεκλογική περίοδο. Πρέπει κανείς να σέβεται το λόγο του και να προσέχει τι λέει» δήλωσε αναφερόμενη στις πρωινές δηλώσεις του κ.Παπουτσή. «Στην προσπάθειά του να θίξει τους αντιπάλους, ψευδείς ισχυρισμοί είναι ανεπίτρεπτοι» προσέθεσε χαρακτηριστικά η κ. Μπακογιάννη.
Ερωτηθείς σχετικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Πρωτόπαπας, υποστήριξε, πως δεν έχει υπ όψη του «καμία παρέμβαση από κανέναν για την ουσία των σποτ».
Η υποψήφια της Νέας Δημοκρατίας για το Δήμο Αθηναίων, η οποία επισκέφθηκε το κεντρικό εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Αθήνα αύριο» στο Σύνταγμα, τόνισε πως σήμερα τελειώνει η προεκλογική περίοδος και πρόσθεσε: «Οι Αθηναίες και οι Αθηναίοι θα κληθούν την Κυριακή να επιλέξουν τον καλύτερο δήμαρχο, το δήμαρχο εκείνο που θα μπορεί να διαχειριστεί τα μεγάλα προβλήματα της Αθήνας. Το μήνυμα του δικού μας συνδυασμού είναι ένα μήνυμα ενότητας προς όλους τους Αθηναίους. Μαζί έχουμε τη δυνατότητα να δουλέψουμε καλύτερα, μαζί έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε πράξη το σχέδιό μας για την Αθήνα. Για μια καλύτερη, καθαρότερη, πιο πράσινη Αθήνα, την Αθήνα που αξίζουμε».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ,ΜΠΕ
- Ο Φλορεντίνο παίρνει πάνω του τον Μουρίνιο
- Ολυμπία Κηρύκου: Νέες μαρτυρίες φωτίζουν την υπόθεση της εξαφάνισης της νεαρής γυναίκας 30 χρόνια μετά
- Papastavrou: Greece Ranks 3rd Globally in Solar Power Generation
- Ο Τραμπ λέει όχι σε «πρόωρο τέλος του πολέμου» – Έξι στους δέκα Αμερικανούς θεωρούν λάθος την επέμβαση στο Ιράν
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (2/5): Πού θα δείτε τα play outs της Super League και την δράση στην Ευρώπη
- Είσαι down; Οι προπονήσεις που σου ανεβάζουν τη διάθεση
- Αρκάς: Η καλημέρα του Σαββάτου
- Ανοίγοντας την πραγματική συζήτηση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 02.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/maciej-chwirot-NeBvIH2qmt4-unsplash-315x220.jpg)





















![Ακίνητα: Πού αυξάνονται, που μειώνονται τα τ.μ. – Οι περιοχές [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/17023519-315x220.jpg)



































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442