Ο Bruno Senna δεν δέχθηκε την πρόταση της Mercedes-Benz να αγωνιστεί με μια C Class AMG στο Γερμανικό Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων Τουρισμού (DTM), διότι -όπως φημολογείται- ο Norbert Haug της Mercedes δεν έδωσε εγγυήσεις στο νεαρό Βραζιλιάνο ότι θα του εξασφαλίσει μια θέση στη Formula 1 το 2010.
Προφανώς ο 25χρονος Bruno τηρεί στάση αναμονής, αναμένοντας να παρουσιαστεί από φέτος η ευκαιρία στη F1. Οι θέσεις του Nelson Piquet στη Renault, του Sebastien Bourdais στην Toro Rosso και του Giancarlo Fisichella στη Force India λέγεται ότι βρίσκονται υπό αμφισβήτηση.
«Η Formula 1 είναι ο στόχος, ο οποίος υπερέχει από οτιδήποτε άλλο φέτος» δήλωσε ο ανιψιός του Ayrton Senna. «Ο Bernie Ecclestone μου είπε να μην δεσμευτώ αμετάκλητα κάπου έξω από τη F1», κατέληξε. Σύμφωνα άλλα δημοσιεύματα, ο Bruno Senna ακόμη ελπίζει για το κόκπιτ του Rubens Barrichello στη Brawn GP.
Ο Σπυρίδων Περεσιάδης (1854–1918) ήταν σημαντικός Έλληνας θεατρικός συγγραφέας της ύστερης περιόδου του 19ου αιώνα, γνωστός για την ικανότητά του να συνδυάζει την ηθογραφία με τον λυρισμό, όπως στο έργο «Ο Μαγεμένος Βοσκός».