Με σημερινές δηλώσεις του ο Υπουργός Μεταφορών της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης της Γερμανίας Wolfgang Tiefensee κατέστησε σαφές ότι δεν πρόκειται να επεκταθούν τα όρια ταχύτητας και σε άλλα σημεία εκτός των ήδη υφισταμένων στους αυτοκινητόδρομους της χώρας του.
Η συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα είχε ανοίξει μετά από πρόταση του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος, που προέβλεπε την οριοθέτηση της μέγιστης επιτρεπόμενης ταχύτητας στα 130 χλμ./ώρα, σε μια προσπάθεια περιορισμού των εκπομπών CO2.
Σύμφωνα με τον W. Tiefensee, η γερμανική κυβέρνηση θα εξετάσει άλλες μεθόδους περιορισμού της εκπομπής ρύπων, που θα έχουν να κάνουν με το περιορισμό του κυκλοφοριακού προβλήματος και την επέκταση της χρήσης εναλλακτικών καυσίμων και φιλικών προς το περιβάλλον τεχνολογιών.
Ο Σπυρίδων Περεσιάδης (1854–1918) ήταν σημαντικός Έλληνας θεατρικός συγγραφέας της ύστερης περιόδου του 19ου αιώνα, γνωστός για την ικανότητά του να συνδυάζει την ηθογραφία με τον λυρισμό, όπως στο έργο «Ο Μαγεμένος Βοσκός».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας