Jeep Rescue: Το αντίπαλο δέος του Hummer H2
Από την ονομασία του -Rescue- και μόνο μπορεί κανείς να αντιληφθεί τον λόγο δημιουργίας του εντυπωσιακού concept car που παρουσίασε η Jeep στο Detroit. Ένα παντός καιρού και κυρίως παντός οδοστρώματος όχημα διάσωσης που δεν θα κολλά πουθενά.
Από την ονομασία του -Rescue- και μόνο μπορεί κανείς να αντιληφθεί τον λόγο δημιουργίας του εντυπωσιακού concept car που παρουσίασε η Jeep στο Detroit. Ένα παντός καιρού και κυρίως παντός οδοστρώματος όχημα διάσωσης που δεν θα κολλά πουθενά.
Οι τεράστιοι τροχοί με ελαστικά διαμέτρου 37 ιντσών (94 εκατοστών), το μεγάλο μεταξόνιο των 3,124 μέτρων, ο εργάτης στο εμπρός μέρος και η ημιενεργητική ανεξάρτητη σε κάθε τροχό ανάρτηση που αυξομειώνει κατά περίπου 10 εκατοστά την απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος είναι μερικά από τα στοιχεία που συνθέτουν την εικόνα του Rescue.
Οι τροχοί διαθέτουν ελαστικά τεχνολογίας run-flat ενώ ανάλογα με την μορφολογία του εδάφους ο οδηγός μπορεί από το κάθισμα του να μεταβάλλει την πίεση των ελαστικών. Αυτό που εντυπωσιάζει είναι η τοποθέτηση συστήματος κάμερας κάτω από το σασί ώστε ο οδηγός να βλέπει που πατούν οι τροχοί. Το θηριώδες Jeep κινεί υπερτροφοδοτούμενος diesel κινητήρας ισχύος 325 ίππων ενώ η μέγιστη τιμή της ροπής φτάνει τα 813(!)Nm ροπής.
Στο εσωτερικό υπάρχει σύστημα δορυφορικής πλοήγησης με λεπτομερείς χάρτες ώστε να προσανατολίζεται κανείς γρήγορα και εύκολα, δορυφορικό τηλέφωνο, σύστημα VHF και ψηφιακό σύστημα εγγραφής βίντεο.
Πηγή: DaimlerChrysler
auto.in.gr
- Χωρίς Tαβάρες η Ρεάλ Μαδρίτης στο Final Four, αμφίβολος και ο Άλεξ Λεν
- Κυτταρική θεραπεία υπόσχεται μόνιμη αντιμετώπιση του HIV με μία μόνο δόση
- Πακιστάν: Δέκα νεκροί μετά από έκρηξη σε αγορά, σύμφωνα με την αστυνομία
- Η αφιέρωση του χρυσού μεταλλίου από τη Στέλλα Μαρεντάκη στον αδερφό της που είναι στο φάσμα του αυτισμού
- O Πέδρο Αλμοδόβαρ δεν φοβάται τίποτα – Η γενοκτονία στη Γάζα, τα σιωπηλά Όσκαρ και το δειλό Χόλιγουντ
- ΔΕΗ Tour of Hellas 2026 – Η μεγάλη γιορτή του ποδηλάτου και της βιώσιμης μετακίνησης με την ενέργεια της ΔΕΗ
- Ο πόλεμος του Τραμπ ανέβασε στο 3,8% τον πληθωρισμό στις ΗΠΑ – Στο υψηλότερο επίπεδο από τον Μάιο του 2023
- Ηλιούπολη: «Μαμά και μπαμπά, δεν θέλω πια να ζω» – Σοκάρει το σημείωμα που άφησε πίσω της η μία 17χρονη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 12.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-jyjyjyjy-27091263-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442