75

Δεν πρόλαβε καλά καλά να αναρρώσει από τη μία επέμβαση ο αρχηγός της ομάδας του Αμβούργου, Μάρτιν Γκροθ, και ετοιμάζεται να μπει ξανά στο χειρουργείο.

Ο μέσος του γερμανικού συλλόγου θα μείνει για τέσσερις εβδομάδες τουλάχιστον εκτός αγωνιστικής δράσης, αφού ταλαιπωρείται από τραυματισμό στην κάτω κοιλιακή χώρα και δεν θα αποφύγει το νυστέρι.


Ο Γκροθ είχε επανέλθει στους αγωνιστικούς χώρους, έπειτα από επέμβαση σε μια φραγμένη αρτηρία, για το ματς με τον Παναθηναϊκό την περασμένη Τετάρτη στο πλαίσιο του Champions League, το οποίο έληξε ισόπαλο 0-0.


Πλέον, ο αρχηγός του Αμβούργο δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ούτε στα επόμενα παιχνίδια της bundesliga, αλλά ούτε και στα δύο ματς για το Champions League με τη Γιουβέντους και τη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.


Ωστόσο, «μικρό το κακό» για τους Γερμανούς, αφού έτσι και αλλιώς το Αμβούργο έχει βγει πλέον από το παιχνίδι της πρόκρισης στην επόμενη φάση και ελπίζει μόνο στην κατάληψη της τρίτης θέσης που θα οδηγήσει στο Κύπελλο UEFA.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Reuters