
Απειλούνται με φυλάκιση τρεις δημοσιογράφοι στην Τουρκία
Με ποινή φυλάκισης, από τέσσερις έως 16 μήνες, απειλούνται από την εισαγγελία της Αγκυρας τρεις δημοσιογράφοι, καθώς θεωρήθηκε ότι τα άρθρα τους -σχετικά με το σεισμό της 17ης Αυγούστου- ήταν προσβλητικά για τον υπουργό Υγείας Οσμάν Ντορμούς.
40
Με ποινή φυλάκισης, από τέσσερις έως 16 μήνες, απειλούνται από την εισαγγελία της Αγκυρας τρεις δημοσιογράφοι, καθώς θεωρήθηκε ότι τα άρθρα τους -σχετικά με το σεισμό της 17ης Αυγούστου- ήταν προσβλητικά για τον υπουργό Υγείας Οσμάν Ντορμούς.
Ο εισαγγελέας Μετίν Σεζγκίν διέταξε τη δίωξη τριών συντακτών των εφημερίδων Sabah, Radikal και Posta, καθώς επίσης και των αρχισυντακτών τους, επειδή κατέκριναν τον υπουργό Υγείας για την άρνησή του να δεχθεί ξένη βοήθεια για τους σεισμόπληκτους.
Ο Ντουρμούς είχε δηλώσει στον Τύπο, αμέσως μετά το σεισμό που ισοπέδωσε τη δυτική Τουρκία, ότι δεν ήταν αναγκαία η παρουσία ξένων ιατρών στη χώρα ούτε η αποστολή αίματος από την Ελλάδα.
ΑΠΕ
- Οι αυξήσεις μισθών στην ΕΕ από το 2020 – Γιατί οι Ευρωπαίοι δεν ζουν καλύτερα;
- Euphoria: «Άκρως επικίνδυνες» οι σκηνές με «σεξουαλικοποιημένα βρέφη» — προειδοποιούν ειδικοί
- LIVE: Φούλαμ – Άστον Βίλα
- Σκάλα Ωρωπού: Μήνυση από τον δήμο για τα μπάζα σε θαλάσσια περιοχή Natura – «Δημιούργησαν δρόμο 60 μέτρων»
- Λέκκας: Δεν μπορεί να προβλεφθεί πότε θα γίνει μεγάλος σεισμός στον Κορινθιακό
- Το εντυπωσιακό ποσοστό που έχει ο Ολυμπιακός στα play offs της Euroleague με πλεονέκτημα έδρας (vids)
- Μακρόν: Η στρατηγική σχέση Ελλάδας – Γαλλίας εμπνέει την Ευρώπη και υλοποιείται στην πράξη
- Μητσοτάκης σε Μακρόν: Η κορωνίδα των συμφωνιών Ελλάδας – Γαλλίας είναι οι δεσμεύσεις αμοιβαίας συνδρομής
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/kiarash-mansouri-7yIWldVlGks-unsplash-1-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442