Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Marvel και Sony βρήκαν το νέο τους Spider-Μan

Marvel και Sony βρήκαν το νέο τους Spider-Μan

Ο νεαρός ηθοποιός Tom Holland είναι αυτός που θα ενσαρκώσει τον άνθρωπο-αράχνη Peter Parker, στην επόμενη ταινία Spider-Man.

Ο «The Impossible» 19χρονος ηθοποιός Tom Holland, είναι τελικά εκείνος που θα ενσαρκώσει τον Peter Parker ή αλλιώς τον άνθρωπο-αράχνη στην επόμενη ταινία Spiderman, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Sony Pictures και της Marvel.

Aρχικά ο ηθοποιός θα κάνει την εμφάνισή του στην ταινία «Captain America: Civil War» το Μάιο του 2016, συστήνοντας έτσι τον εαυτό του ως Peter Parker στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel.

Αξίζει να θυμίσουμε πως τον Φεβρουάριο η Sony Pictures είχε ανακοινώσει τη νέα συνεργασία της με τα Marvel Studios για το reboot του franchise του Spiderman. Η πρώτη ταινία του reboot θα κυκλοφορήσει στις 28 Ιουλίου του 2017 και θα εστιάσει στα σχολικά χρόνια του θρυλικού super hero.

Tη σκηνοθεσία της νέας ταινίας Spider-Man αναλαμβάνει ο Jon Watts σκηνοθέτης της νέας ταινίας τρόμου «Cop Car» που θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2015 στο Sundance Film Festival.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Marvel, οι παραγωγοί ενθουσιάστηκαν με την ερμηνεία του νεαρού Holland στις ταινίες «The Impossible» και «Wolf Hall», καθώς και στο επερχόμενο «In the Heart of the Sea». Όσον αφορά τη σκηνοθεσία, και εδώ η Marvel ακολουθεί την καθιερωμένη της συνταγή να δουλεύει με ταλαντούχους ανερχόμενους σκηνοθέτες. Μάλιστα ο Watts πριν κερδίσει τη θέση, είχε κάνει αλλεπάληλλες συναντήσεις με τους Feige, Pascal, κ.α.

«Είναι μια υπέροχη ημέρα εδώ στη Sony. Έχει γίνει εξαιρετική δουλειά. H διαδικασία που ακουλουθεί η Marvel είναι πολύ εμπεριστατωμένη και για αυτό τα αποτελέσματά τους είναι πάντα τόσο εντυπωσιακά. Είμαι βέβαιος ότι ο Spider-Man δεν θα αποτελέσει εξαίρεση. Έχω δουλέψει με μια σειρά από ανερχόμενους σκηνοθέτες που όλα έδειχναν πως θα γίνονταν σούπερ σταρ και πιστεύω ότι ο Jon (Watts) είναι ακριβώς ένα τέτοια εξαιρετικό ταλέντο», δηλώνει ο Tom Rothman, Πρόεδρος της Sony Pictures – Motion Pictures και συνεχίζει: «Για το ρόλο του Spidey είδαμε πολλούς καταπληκτικούς, νέους ηθοποιούς, αλλά στα δοκιμαστικά ο Tom ήταν ξεχωριστός. Συνολικά, είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε».

H Pascal από την πλευρά της προσθέτει: «H Sony, η Marvel, ο Kevin και όλοι μας γνωρίζαμε ότι για το ρόλο του Peter Parker έπρεπε να βρούμε έναν ταλαντούχο, γεμάτο ζωντάνια, νεαρό ηθοποιό για να ενσαρκώσει έναν από τους πιο γνωστούς χαρακτήρες στον κόσμο. Τον βρήκαμε στο πρόσωπο του Tom (Holland)».

Ο Tom Holland γεννήθηκε την 1η Ιουνίου του 1996 και έγινε περισσότερο γνωστός από την ερμηνεία του στη δραματική ταινία «The Impossible» (2012).

Η Sony Pictures θα χρηματοδοτήσει και θα κυκλοφορήσει τη νέα ταινία του δημοφιλούς σούπερ-ήρωα με συμπαραγωγούς τον Kevin Feige και την έμπειρη ομάδα της Marvel, καθώς και την Amy Pascal. Mαζί θα συνεργαστούν πάνω σε μια νέα και δημιουργική κατεύθυνση για τον άνθρωπο-αράχνη.

O Spider-Man θεωρείται το πιο επιτυχημένο franchise στην ιστορία της Sony Pictures με τις πέντε ταινίες του να έχουν σημειώσει συνολικές εισπράξεις πάνω από 4 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

entertainment.in.gr

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024