Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα λάθη που κάνεις στο σεξ

Τα λάθη που κάνεις στο σεξ

Και σου στερούν την απόλαυση φίλη μου

Πριν βιαστείς να βγάλεις αυθαίρετα συμπεράσματα, αυτό δεν είναι ένα άρθρο που αφορά στα λάθη στο σεξ απέναντι στον άντρα και στη στέρηση του δικού του οργασμού. Έχει να κάνει με το πώς σαμποτάρεις τον ίδιο σου τον εαυτό και χάνεις την ουσία. Ναι, το σεξ είναι ένα μία δραστηριότητα που περιλαμβάνει δύο άτομα, αλλά πρώτα κάνουμε κάτι για τον εαυτό μας και στη συνέχεια, φροντίζουμε τις ανάγκες του άλλου. Ξεκινάμε με αυτό το σκεπτικό και βάζουμε πρώτη πρώτη την εσωτερική θεά που κρύβουμε μέσα μας. Αν εσύ δεν την έχεις ανακαλύψει ακόμα, σήμερα θα την ξυπνήσουμε.

  • Σε αγχώνει ακόμα και στη σκέψη. Ας πάρουμε τα πράγματα από την πολύ αρχή, πριν καν φτάσεις στο κρεβάτι. Έχεις δώσει πολύ μεγάλη ‘δύναμη’ στο σεξ και περιμένεις ότι θα σου αλλάξει τη ζωή ή ότι είναι κάτι που προϋποθέτει πάντα καλή διάθεση, τελειότητα στις κινήσεις και τον απόλυτο παρτενέρ. Λυπάμαι αν το μαθαίνεις από εμένα, αλλά είναι πολύ δύσκολο να τα πετύχεις όλα αυτά μαζεμένα. Και να είσαι και σωστά αποτριχωμένη. Αν μάλιστα έχει περάσει αρκετός καιρός από την τελευταία φορά, έχεις μεγαλοποιήσει τα πράγματα και το βλέπεις σαν κάτι όμορφο αλλά μακρινό και άπιαστο. Σαν τον Ryan Gosling.
  • Απαιτείς από τον εαυτό σου την τελειότητα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι αρνείσαι κατηγορηματικά να κάνεις σεξ αν δεν έχεις κάνει αποτρίχωση σε ειδικό, αν δεν έχει πάει για μανικιούρ πεντικιούρ, αν δεν είσαι στις απόλυτα σωστές μέρες του μήνα και αν δεν έχεις κατακράτηση υγρών που πρήζουν την κοιλιά σου. Επίσης, αν είσαι ελαφρώς ‘πεσμένη’, πιστεύεις ότι σου αξίζει μία αυτοτιμωρία και δεν σου αξίζει ένας οργασμός.
  • Είσαι επιλεκτική στον παρτενέρ. Καλά ναι, δεν είπαμε να βουτήξεις τον πρώτο τυχόντα που θα περάσει στο οπτικό σου πεδίο, αλλά το να μην κυλιέσαι στα σεντόνια μέχρι να βρεις το μελαχρινό, δίμετρο, μουσάτο αγόρι με κοιλιακούς, 6 πτυχία και ραδιοφωνική φωνή, είναι τουλάχιστον αστείο. Δίνουμε την ευκαιρία σε ανθρώπους να μας γνωρίσουν ή φλερτάρουμε από μόνες μας, και αν μας κάνει ένα κάποιο κλικ, προχωράμε. Μην κατεβάσεις τα standards σου αλλά σταμάτα να νιώθεις σαν την Κλεοπάτρα. Το γάλα γαϊδάρας είναι ακριβό.
  • Αυτή η στάση με δείχνει χοντρή; Το κλασικό πρόβλημα πολλών γυναικών (και αντρών). Όχι δεν θα κάνω σεξ από πάνω γιατί έτσι φαίνεται μεγάλη η κοιλιά μου και το στήθος μου πεσμένο. Για να έχει φτάσει μέχρι την κρεβατοκάμαρα (ή την παραλία, εμείς δεν κρίνουμε) μαζί σου, σημαίνει ότι εγκρίνει ήδη. Αλλά ακόμα κι αν δεν εγκρίνει στην πορεία, τι κάθεσαι και σκας; Απόλαυσέ το, γι αυτό είμαστε εδώ. Δεν είναι καλλιστεία χρυσή μου κοπέλα. Είναι η ευκαιρία να φτάσουμε στη ηδονή μαζί με κάποιον άλλο. Άφησε τις αναλύσεις για το διδακτορικό σου.
  • Σκέφτεσαι ότι δεν κάνεις κάτι σωστά. Οι πρώτες φορές με κάποιον άνθρωπο είναι πάντα αγχωτικές γιατί δεν ξέρουμε τι του αρέσει και προσπαθούμε να εξοικειωθούμε. Γι αυτό όμως έχουμε στόμα, αυτιά, μάτια και χέρια. Για να ρωτήσουμε οδηγίες σαν να είμαστε στο δρόμο και δεν έχουμε δεδομένα για το GPS. Εδώ δεν χωρούν ντροπές και δεν είσαι μάντισσα για να ξέρεις τι αρέσει στον καθένα.
  • Δεν δίνεις εσύ οδηγίες. Είσαι ήδη γυμνή με έναν άντρα στο κρεβάτι. Δεν νομίζεις ότι είναι πια αργά να ντρέπεσαι και να νιώθεις αμήχανα; Όπως είπα στην αρχή, πρώτη έρχεσαι εσύ (ερμήνευσέ το όπως θέλεις) και μετά- ή και ταυτόχρονα- φρόντισε και τον παρτενέρ. Αν περιμένεις την επόμενη φορά μήπως και περάσεις καλύτερα, μπορεί να είναι αργά. Ζήσε το σήμερα.
  • Που με φέρνει στο επόμενο λάθος. Σκέφτεσαι συνέχεια το μετά. ‘Θα θέλει να με ξαναδεί’; ‘Είμαι απλά ένα one night stand για αυτόν’; Ναι, ίσως και να είναι έτσι αλλά τι νόημα να έχει να κάνεις αυτόν τον εσωτερικό μονόλογο εκείνη τη δεδομένη στιγμή; Το μόνο που καταφέρνεις είναι να αγχωθείς και να μην περάσεις καθόλου καλά.

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024