Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τουλάχιστον τρεις παίκτες θέλει ο Σόλιντ για την ενίσχυση του Ολυμπιακού

Τουλάχιστον τρεις παίκτες θέλει ο Σόλιντ για την ενίσχυση του Ολυμπιακού

Ακόμα τρεις παίκτες ζητά ο Σόλιντ για την μεταγραφική ενίσχυση του Ολυμπιακού. Δύο επιθετικοί και ένας πλάγιος αμυντικός βρίσκονται στη λίστα του Νορβηγού, που διακρίνει καθυστέρηση στις διαπραγματεύσεις. «Θα είμαστε έτοιμοι στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό» είπε.

66

Ακόμα τρεις παίκτες ζητά ο Σόλιντ για την μεταγραφική ενίσχυση του Ολυμπιακού. Δύο επιθετικοί και ένας πλάγιος αμυντικός βρίσκονται στη λίστα του Νορβηγού, που διακρίνει καθυστέρηση στις διαπραγματεύσεις. «Θα είμαστε έτοιμοι στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό» είπε.

Αναλυτικά ο Τροντ Σόλιντ είπε για το θέμα της μεταγραφικής ενίσχυσης του Ολυμπιακού:

«Δεν θέλω να μιλήσω για ονόματα γιατί υπάρχουν τόσα πολλά ονόματα που ακούγονται. Συζητάμε κυρίως για επιθετικούς. Μεταξύ αυτών είναι και ο Στέφεν Ίβερσεν.

» Τα πράγματα δεν πηγαίνουν πολύ γρήγορα, αλλά οι άνθρωποι στις τάξεις του συλλόγου δουλεύουν για αυτό το θέμα. Ας πάρουμε πρώτα τον πρώτο επιθετικό και μετά συζητάμε για τον δεύτερο.

» Μετά θα δούμε για την απόκτηση παικτών και σε άλλες θέσεις, κυρίως πλαγίου μπακ. Στα άκρα έχουμε πολύ καλούς παίκτες επιθετικά, αλλά όχι τόσο αμυντικά, ενώ έχουμε τραυματίες τον Βενετίδη και τον Πατσατζόγλου.

» Επειδή δεν ξέρουμε πότε θα επιστρέψουν, θα πρέπει να καλύψουμε τις θέσεις τους. Ελπίζω πως θα έχουμε έτοιμο τον Πατσατζόγλου».

Για την πορεία της προετοιμασίας:

«Όλα πάνε πολύ καλά και όλη η ομάδα δουλεύει σκληρά. Μέχρι στιγμής, όλα καλά. Οι νέοι παίκτες πάντα χρειάζονται χρόνο για να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες και για αυτό δεν θέλω να βγάλω συμπεράσματα. Για την ώρα όλοι αισθάνονται καλά και πρέπει να τους δώσουμε χρόνο για να προσαρμοστούν.

» Είμαι σίγουρος πως θα είμαστε έτοιμοι όταν θα αρχίσει το πρωτάθλημα για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Μια εβδομάδα πριν αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις θα έχω καταλήξει για την ομάδα, αλλά και στη διάρκεια της σεζόν μπορούν να υπάρξουν αλλαγές.

Για τον Ριβάλντο:

«Είναι ένας σούπερ σταρ, ένας φανταστικός παίκτης. Μιλώ με όλους τους παίκτες, αλλά εγώ είμαι αυτός που παίρνει τις αποφάσεις. Πρέπει να ξέρω πώς σκέφτονται οι παίκτες, κάτι που είναι σημαντικό για τη βελτίωση της ομάδας».

Για το σύστημα που προτιμά να εφαρμόζει:

«Δεν υπάρχει ιδανικό σύστημα. Δουλεύουμε πάνω σε έναν τρόπο παιχνιδιού. Αυτό στο οποίο δουλεύουμε κάθε μέρα, αυτός θα είναι ο τρόπος παιχνιδιού μας.

» Μου αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο, αλλά εκτός από την ποιότητα των επιθετικών, χρειάζεται και ποσότητα επιθετικών. Θέλω να υπάρχει ευελιξία για να παίζουμε πολλά συστήματα ανάλογα με τον κάθε αντίπαλο και να προσαρμοζόμαστε στο παιχνίδι του».

Για τους παίκτες που θα κοπούν από το ρόστερ της ομάδας:

«Θα δώσω στη διοίκηση τις εισηγήσεις μου για το ποιοι παίκτες δεν χρειάζονται. Δεν πρόκειται να πω κάτι για αυτό πριν παραδώσω τη λίστα στο σύλλογο».

Για τους ευρωπαϊκούς στόχους της ομάδας:

«Εξαρτάται από το ποιους παίκτες θα έχουμε, την ποιότητά τους και το κατά πόσο θα έχουν προσαρμοστεί. Πιστεύω πως θα είμαστε σε καλή κατάσταση για να αντεπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις.

» Χρειάζεται βεβαίως να έχουμε και τύχη στα παιχνίδια που θα τη χρειαστούμε».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024